Vacature Customer Service Medewerker

Op zoek naar een leuke afwisselende baan in de reisbranche? Target Travel Services is het verkoopkantoor voor o.a. Alamo.nl en Worldwidecampers.com. Zusterbedrijf Target Travel Marketing, gevestigd in hetzelfde pand is verantwoordelijk voor de marketing activiteiten van deze websites. Daarnaast is Target al meer dan vijfentwintig jaar gespecialiseerd in alle aspecten van PR, Marketing en Fulfilment binnen de toeristische branche.

Op ons kantoor in Vleuten, vlakbij Utrecht, werkt ons team van 12 gepassioneerde en gedreven professionals. Om ons team compleet te maken, zijn wij op zoek naar een

Allround verkooptalent

Wij bieden een afwisselende functie op onze customerservice afdeling, binnen een informele, internationale werkomgeving waar jouw inzet ontzettend wordt gewaardeerd. Als teamlid is er alle ruimte voor jouw inbreng. Je bent, onder leiding van de Customerservice / salessupport manager, betrokken bij het afhandelen van de telefonisch of online gemaakte reserveringen voor huurauto’s en campers, het administratief afhandelen hiervan en het versturen van de reisbescheiden. Je bent in dagelijks contact met reisagenten en consumenten. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het up-to-date houden van de websites op het gebied van product informatie.

Wij zoeken een flexibele team player met bij voorkeur een mbo-opleiding toerisme. Je bent commercieel, klantvriendelijk en stressbestendig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, ook in de engelse taal. Vanzelfsprekend kun je overweg met Words en Excel. Je bent enthousiast, proactief, niet bang om de klant te bellen en bent pas tevreden als je de boeking binnen hebt. De afdeling customer service is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur dan je CV en motivatie aan directie @targettravel.nl. Wil je meer informatie, bel dan naar 030-6911654 en vraag naar Hanny Fluit of Marjolein Fraanje.