Case: Persreis Texas Treasures

Categorie: Media & PR
Periode: mei 2013
Account: Texas Tourism

Target Travel Marketing heeft het totale traject rondom deze groepspersreis naar Dallas en Big Bend National Park in Texas verzorgd. Vanaf het maken en versturen van de uitnodiging, overleg over de samenstelling van het programma, de definitieve selectie van de Nederlandse en Belgische journalisten, het regelen van de internationale en binnenlandse vluchten en de begeleiding tijdens de persreis zelf tot aan de follow up richting klant en journalisten na afloop. De persreis resulteerde in vele publicaties in Nederlandse en Belgische kranten en magazines.


Case: Persreis National Geographic Traveler

Categorie: Media & PR
Periode: juni 2013
Account: Rocky Mountain International

Voor managing editor Paul Römer en National Geographic fotograaf Susan Seubert werd in overleg met Rocky Mountain International een persreis op maat samengesteld naar Idaho, Wyoming en Montana. Het resultaat was een prachtige coverstory van in totaal 12 pagina’s in de zomereditie van National Geographic Traveler Magazine en een succesvolle Facebook actie.

Case: TV-programma BNN 3opReis

Categorie: Media
Periode: zomer 2013
Accounts: Rocky Mountain InternationalAlamo.nlWorldWide Campers en Meet Minneapolis.

In 2013 maakte 3opReis presentatrice Floortje Dessing een reis naar en door Amerika. Voor de stops onderweg in Minneapolis en Rocky Mountain International werden in overleg met de redactie en de klant programma’s samengesteld. Voor het vervoer tijdens (een deel van) de reis werden een camper via WorldWide Campers en een stoere SUV via Alamo.nl geregeld. Het resultaat van de opnames was in januari & februari verdeeld over vier afleveringen te zien bij BNN op NPO3. In augustus 2014 volgden herhalingen met de highlights van deze reis.