Hoera, we feliciteren Marjolein met haar 25-jarig jubileum bij Target Travel Marketing. Mede door haar inzet is TTM uitgegroeid tot een full service marketing & communicatiebureau. Na 25 jaar vinden we het hoog tijd voor een persoonlijk interview! Lees snel verder…

Vertel eens, wie is Marjolein in notendop?
“In de basis ben ik vrolijk en praat ik graag, maar dan moet ik mij wel op mijn gemak voelen hoor. Zeker in kleine groepjes ben ik meer outgoing. Ik denk dat ik een gezellige en leuke collega ben, haha. De grootste misvatting over mij is dat men denkt dat ik soms wat kattig ben. Ik kan nogal direct uit de hoek komen, maar dit bedoel ik natuurlijk niet zo. Oh ja, ik kan trouwens ook wel ongeduldig zijn.”

Weet je nog wat voor persoon je was toen je hier binnenkwam?
“Halverwege de 20 en leergierig. Ik had al een aantal baantjes gehad en mijn voornemen was om nu ieder geval ergens 5 jaar te blijven. Nou dat is wel gelukt. Mijn eerste echte mijlpaal was toen ik mijn IATA-diploma had gehaald. Ik ben namelijk begonnen als secretaresse, maar wilde graag alles weten en iedereen kunnen helpen. Ik kan me nu niet meer voorstellen dat ik niet in toerisme werk.”

Wat vind je zo leuk aan het werk?
“Er blijft uitdaging. Toen ik begon was er geen internet. De uitdaging zit hem in de veranderende markt, marketing, PR, techniek, maar ook in de veranderingen die we als bedrijf hebben doorgemaakt. Wat ik erg leuk vind zijn alle ontwikkelingen in techniek en systemen. Oh ja, ook houd ik van de veelzijdigheid van het werk.”

“Waar ik echt trots op ben in hoe het bedrijf er vandaag bijstaat. Een paar dagen geleden stonden we bijvoorbeeld met Word Wide Campers in een redactieartikel van het AD! Daar word ik echt blij van. Het uitbouwen van het camperproduct is iets waar ik heel enthousiast van word. En we hebben nu ook een kantoor in Australië, hoe leuk is dat!”

Natuurlijk zijn er ook dingen geweest die je achteraf anders zou doen, of niet?
“Ik denk dat ik met name mezelf weleens in de weg heb gezeten. De overgang naar supervisor vond ik lastig, ik had daar achteraf wel wat makkelijker in kunnen zijn.”

“Ik ben vooral heel blij om hier te werken. In de laatste 10 jaar hebben we echt een enorme boost meegemaakt. Arjan heeft ons altijd de ruimte gegeven om te blijven ontwikkelen en als team proberen we altijd om positief te blijven, wat er ook gebeurt.“

Tot slot wil collega Hanny nog graag wat toevoegen!

“Marjolein is een stabiele factor in het bedrijf. Ze kan goed teruggaan naar de basis en heeft altijd de wens om tot een oplossing te komen. Ik heb er veel bewondering voor hoe ze na haar hersenbloeding weer is gereïntegreerd op het werk. Ze is een doorzetter, positief en wil altijd alles zelf kunnen.”

Namens alle collega’s willen we Marjolein graag bedanken voor haar inzet in de afgelopen 25 jaar en we wensen haar nog vele mooie jaren bij TTM toe.