Afgelopen maand vlogen 10 Nederlandse en Duitse touroperators naar de elegante staten van New England. In opdracht van Discover New England (DNE) en in samenwerking met airberlin bezocht Esther van TTM de staten Massachusetts en Connecticut met als einddoel de DNE Summit in Newport, Rhode Island. Target Travel Marketing organiseerde de DNE Summit voor het vierde jaar op rij.

Vliegende start

Na een vliegende start (Business Class) vanuit Düsseldorf Airport maakt de groep kennis met het heuvelachtige gebied The Berkshires in Massachusetts en Amerika’s kleinste staat, maar daarom zeker niet minder indrukwekkende, Connecticut. Diverse musea, stadjes en boottochtjes worden hier bezocht. Uiteraard is een bezoek aan Amerika niet compleet zonder shoppen en dus wordt er ook volop gewinkeld in Foxwoords resort & casino. Dit is ook meteen de plek waar zonder twijfel de beste lobster soup en lobster geserveerd wordt.

#HowISummit

De laatste dagen van de reis staan in het teken van de jaarlijkse DNE Summit die dit jaar plaatsvond in het Newport Marriot in Rhode Island. ‘Work hard, play hard’ was hier zeker van toepassing; overdag maakten de touroperators kennis met de diverse ‘sellers’ en kregen zij de kans hun New England contacten te verbeteren en/of uit te breiden. De avonden werden gedomindeerd door cocktails en diners op locaties variërend van The Tennis Hall of Fame in Newport tot aan de rooftop bar in het ProvidenceG in Providence

De volgende DNE Summit vindt plaats van 23-26 april 2017 in het Omni Mount Washington Hotel & Resort in Bretton Woods, New Hampshire.