Vacature Customer Service Medewerker

Door sterke groei en uitbreiding van de werkzaamheden is het team van Worldwide Campers op zoek naar naar een enthousiast verkooptalent!

Wij bieden een afwisselende functie op onze Customer Service afdeling, binnen een informele, internationale werkomgeving waar jouw inzet ontzettend wordt gewaardeerd. Als teamlid is er alle ruimte voor jouw inbreng. Je bent betrokken bij het afhandelen van de telefonisch of online gemaakte reserveringen. Naast het boeken van campers handel je ook de reserveringen af van online autoverhuurder Alamo.nl. Ook het administratief afhandelen van de reserveringen, het versturen van de reisbescheiden en het verwerken van product informatie maken deel uit van de dagelijkse werkzaamheden.

Wij zoeken een flexibele team-player met een afgeronde mbo- of hbo opleiding toerisme. Enige ervaring is een pre. Je bent commercieel, klantvriendelijk en stressbestendig. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift, in het Nederlands en ook in het Engels. Je bent enthousiast, proactief, pakt graag de telefoon op om de klant te bellen en bent pas tevreden als je de boeking binnen hebt.

De afdeling Customer Service is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur.

Zowel WorldwideCampers.com als Alamo.nl worden door Target Travel Services beheerd. Wij zijn op zoek naar een allround medewerker voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week. Het aantal uren kunnen we in overleg vaststellen. Ons kantoor is gevestigd in Bisonspoor 7006A, Athene toren te Maarssen.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur dan je CV en motivatie aan directie @targettravel.nl. Wil je meer informatie, bel dan naar 030-6911654 en vraag naar Hanny Fluit of Marjolein Fraanje.