Worldwide Campers

Worldwide Campers biedt camperhuur aan voor de mooiste bestemmingen wereldwijd. Met de verkoop aan B2C en B2B onderscheiden wij ons met name door de persoonlijke service. Worldwide Campers heeft inmiddels haar eigen plek veroverd op de Nederlandse markt. Door sterke groei en uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij voor onze afdeling Customer Service op zoek naar een

enthousiast verkooptalent!

Wij bieden een afwisselende functie op onze Customer Service afdeling, binnen een informele, internationale werkomgeving waar jouw inzet ontzettend wordt gewaardeerd. Als teamlid is er alle ruimte voor jouw inbreng. Je bent, onder leiding van de Customer Service / Sales Support Manager, betrokken bij het afhandelen van de telefonisch of online gemaakte reserveringen. Naast het boeken van campers handel je ook de reserveringen af van online autoverhuurder Alamo.nl. Ook het versturen van de reisbescheiden en het verwerken van productinformatie maken deel uit van de dagelijkse werkzaamheden. De input van Customer Service is voor de marketing afdeling van grote waarde, omdat zij mede op basis van deze informatie hun promoties bepalen.

Wij zoeken een flexibele team-player met een afgeronde mbo- of hbo opleiding toerisme. Enige ervaring is een pre. Je bent commercieel, klantvriendelijk en stressbestendig. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift, in het Nederlands en ook in het Engelse. Omgaan met Word en Excel zijn voor jou geen probleem. Je bent enthousiast, proactief, pakt graag de telefoon op om de klant te bellen en bent pas tevreden als je de boeking binnen hebt.

De afdeling Customer Service is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur

Zowel WorldwideCampers.com als Alamo.nl worden door Target Travel Services beheerd. Wij zijn op zoek naar een allround medewerker voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week. Het aantal uren kunnen we in overleg vaststellen.

Ons kantoor is momenteel nog gevestigd in Vleuten, maar samen met de collega’s van Target Travel Marketing verhuist ons team van 13 collega’s in september naar Maarssenbroek.

Interesse? Stuur dan je CV en motivatie aan directie@targettravel.nl. Wil je meer informatie, bel dan naar 030-6911654 en vraag naar Hanny Fluit of Marjolein Fraanje.