Projecten uitgevoerd door Target Travel Marketing in samenwerking met Colorado Tourism

FAM trip Colorado: 13 - 21 mei 2015
Target Travel Marketing organiseert in opdracht van Colorado Tourism een studiereis voor touroperators. In samenwerking met Icelandair maken touroperators kennis met Colorado en een aantal van haar highlights zoals Denver en Mesa Verde National Park.
Colorado Tourism Event: 12 december 2014
Vrijdag 12 december 2014 bracht het team van Colorado Tourism een bliksembezoek aan Nederland. Tijdens deze introductie op de Nederlandse markt gaven zij een korte presentatie over Colorado en ontmoetten zij contacten uit de reisbranche en media. Consul General van de Verenigde Staten van Amerika, Randy Berry, was tevens aanwezig en vertelde vol enthousiasme over zijn ‘home state’ Colorado. Na de presentaties was er gelegenheid informeel kennis te maken met elkaar. Vakblad TravelPro maakte een kort verslag van de bijeenkomst dat gepubliceerd is op hun website en in het blad zelf, wat extra exposure creëerde voor de klant richting de reisbranche. Target Travel Marketing organiseerde deze bijeenkomst voor Colorado Tourism, van uitnodigingstraject tot eventplanning en ondersteuning van de klant.
Persreis IJsland & Colorado: 24 feb - 4 maart, 2014
In opdracht van Icelandair en Colorado Tourism organiseert Target Travel Marketing een wintersportpersreis naar IJsland, Denver en de ski resorts Breckenridge, Vail en Aspen/Snowmass. De inschrijving voor deze persreis is gesloten.

Introductie

De Rocky Mountains, “mile-high” city Denver, geweldige skigebieden en prachtige natuur maken van Colorado een bestemming voor alle jaargetijden. Target Travel Marketing (TTM) werkt sinds 2014 samen met Colorado Tourism.

Wat doet Target Travel Marketing voor Colorado Tourism?

TTM is het aanspreekpunt voor Colorado Tourism in de Benelux voor pers en tour operators. De organisatie van groepspersreizen, individuele persreizen, sales missies en de coördinatie van de Go West Summit is in handen van TTM.

Website

Gerelateerde projecten