Evenementen die Target Travel Marketing heeft uitgevoerd voor Texas

Persreis Texas: 19 - 25 mei, 2014
In opdracht van Texas Tourism organiseert Target Travel Marketing een Golf & Wellness persreis naar de staat Texas in de Verenigde Staten. Dallas, Fort Worth en de Wildcatter Ranch zullen tijdens deze persreis bezocht worden. De inschrijving voor deze persreis is gesloten.
Taste of Texas: 31 oktober en 1 november 2013
Mede naar aanleiding van het enorme succes van de Texas on Tour missie in 2012 komt er ook in 2013 weer een delegatie uit Texas naar Nederland. Lees meer over de workshops.
Persreis Texas Treasures: 17 - 25 mei, 2013
In opdracht van Texas Tourism organiseert Target Travel Marketing een persreis naar de "Lone Star State". De inschrijving hiervoor is gesloten.

Introductie

De Amerikaanse staat Texas met hoofdstad Austin, metropool Houston en de prachtige kuststrook langs de Golf van Mexico, biedt reizigers alle gemakken, avonturen en uitgaansmogelijkheden van de 21e eeuw. Sinds 2012 vertegenwoordigt Target Travel Marketing (TTM) Texas Tourism in de Benelux.

Wat doet Target Travel Marketing voor Texas Tourism?

TTM verzorgt de promotie van de Amerikaanse staat Texas en al haar partners in de Benelux en onderhoudt hiervoor contacten met pers, tour operators, reisagenten en consumenten. TTM organiseert (groeps)persreizen, trade fams, sales missies en verzorgt de deelname aan beurzen, workshops en agentendagen voor Texas Tourism.

Website

Gerelateerde projecten