Het authentieke cowboy stadje Cody, Wyoming, was begin mei het décor voor de jaarlijkse RMI Round Up. Cody was de home town van de legendarische Buffalo Bill, die met zijn karavaan de hele wereld over trok. Wat direct opvalt in Cody, zijn de brede straten. Deze zijn zo breed omdat Buffalo Bill de ruimte wilde hebben voor zijn gevolg, zijn medewerkers en zijn dieren. Een van de vijf musea is het Buffalo Bill Center of the West. Dit museum is in zijn geheel gewijd aan de geschiedenis van Buffalo Bill.

Traditioneel begint de Round Up met een famtour in de omgeving, om de touroperators de gelegenheid te geven te aclimatiseren en kennis te maken met de omgeving van het organiserende stadje. Vanuit Cody is het ongeveer twee uur rijden naar de oostelijke ingang van Yellowstone NP, dus ligt het voor de hand dat de groep deze richting op rijdt. Hoewel het park nog niet geopend is, is de rit er naar toe ook zeer de moeite waard. Omdat het zo vroeg in het voorjaar is, zien we veel wild; herten, mountain sheep, elk, en zelfs bizons. De lunch wordt geserveerd in het historische Irma hotel, dat Buffalo Bill voor zijn dochter liet bouwen.

Nederlandse vertegenwoordiging

Dit jaar bestond de Nederlandse vertegenwoordiging uit Rob en Sylvia Zegveld (American Vacations), Bart Verhoeff (GoAmerica), Vivian de Graaf (GoCanada) en Evelyn Groenenberg (Riksja Travel). Tijdens de 2-daagse workshop maakten zij kennis met vertegenwoordigers van de staten Montana, North- en South Dakota en Wyoming. Ook de gateway cities Denver en Minneapolis/St. Paul/Bloomington, partners als Glacier Country en Fargo Moorhead waren aanwezig. Verder waren tal van lokale aanbieders zoals hotels, ranches, diverste stadjes en natuurlijk de gespecialiseerde receptives aanwezig.

Vrienden voor het leven

Zoals altijd wordt de Round Up afgesloten met de zogenaamde Buckle Club Party. Iedereen die voor het eerst deelneemt aan de Round Up, krijgt hier een echte Buckle van Montana zilver. Niet alleen dat, ook krijgt hij of zij een officiele cowboynaam. Hiermee ben je voor altijd lid van de Buckle Club en voor RMI een vriend voor het leven!

Interesse in deelname aan de RMI RoundUp?

Geïnteresseerd om dit ook een keer mee te maken? De volgende Round Up wordt georganiseerd in Bismarck, ND, van 2-6 mei 2017.

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][images picture_size=”auto” hover_type=”none” autoplay=”no” columns=”3″ column_spacing=”5″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” border=”no” lightbox=”yes” class=”” id=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”http://targettravel.nl/wp-content/uploads/2016/09/RMI-RoundUp-2016-1.jpg” alt=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”http://targettravel.nl/wp-content/uploads/2016/09/RMI-RoundUp-2016-2.jpg” alt=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”http://targettravel.nl/wp-content/uploads/2016/09/RMI-RoundUp-2016-3.jpg” alt=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”http://targettravel.nl/wp-content/uploads/2016/09/RMI-RoundUp-2016-4.jpg” alt=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”http://targettravel.nl/wp-content/uploads/2016/09/RMI-RoundUp-2016-5.jpg” alt=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”http://targettravel.nl/wp-content/uploads/2016/09/RMI-RoundUp-2016-6.jpg” alt=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”http://targettravel.nl/wp-content/uploads/2016/09/RMI-RoundUp-2016-7.jpg” alt=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”http://targettravel.nl/wp-content/uploads/2016/09/RMI-RoundUp-2016-8.jpg” alt=””][/images][/one_full][/fullwidth]