Salon des Vacances 2018

Sinds een aantal jaar is Target Travel Marketing ook de organisator van het Amerika Paviljoen op de Salon des Vacances / Vakantiesalon. Tijdens de komende editie van deze beurs in Brussel is Amerika weer goed vertegenwoordigd in het North American Village. Van 1 tot en met 4 februari 2018 is het Vakantiesalon de plek om reisinspiratie te vergaren en je te laten adviseren in je volgende vakantieplannen. Naast tips en advies over rondreizen in Amerika, kunnen bezoekers onder meer terecht voor informatie en goede deals voor camperreizen, kampeerreizen en stedentrips. Daarbij is het ook heerlijk om de vakantiesfeer even te beleven door de vele proeverijen, muziek, en entertainment voor jong en oud. Het Amerikaanse paviljoen heeft voor 2018 een goede mix tussen bestemmingen, activiteiten, routesuggesties en leuke acties van staten als Montana, South Dakota, Wyoming, Louisiana en Tennessee, maar ook van gespecialiseerde touroperators, autoverhuurders, camperverhuurders en luchtvaartmaatschappijen.

Deelnemen aan de Salon des Vacances 2018?

Vanaf 1 februari 2018 is het Brand USA paviljoen in Brussels Expo dé ontmoetingsplek voor Amerika-liefhebbers. Bekijk meer informatie over het Brand USA Paviljoen op de Salon des Vacances.

Download het inschrijfformulier

Als exposant op de Salon des Vacances 2018

Meld u nu aan als exposant voor Salon des Vacances 2018 in Brussel, van 1 tot en met 4 februari. Als u deelneemt dan…

… staat u op een toplocatie in de Brussels Expo;
… profiteert u van de uniforme, professionele uitstraling van het USA paviljoen;
… kunt u rekenen op een perfecte verzorging;
… bent u goed zichtbaar en vindbaar voor de reislustige consument!

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd geworden naar Target Travel Marketing en wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van Events? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.