Na een succesvolle Digital Marketing Live in 2013 in de Westergasfabriek in Amsterdam koos Emerce dit jaar voor de Beurs van Berlage voor het grootste evenement in de Benelux op het gebied van Online Marketing. De opkomst op Digital Marketing Live was ook dit jaar weer enorm. In de Beurs van Berlage werden diverse sessies gegeven over Digital Advertising, Social Media en Search Engine Optimization. Naast de populaire sessies waren er workshops en panel discussies waar je als online marketeer aan deel kon nemen.

Online Marketing experts aan het woord

Marijke de Maa en Danny van’t Hul van Target Travel Marketing waren dit jaar aanwezig op Digital Marketing Live om hun kennis te vergroten op gebied van Online Marketing. Ze bezochten sessies van o.a. Annemarieke Loderus, Frans Appels en Steven van Belleghem. Of het nu gaat over de mogelijkheden van een mobiele applicatie voor uw bedrijf, een handige tool voor het analyseren van de bezoekerscijfers of een expert die een goede kijk heeft op de toekomst van Online Marketing, op Digital Marketing Live kwamen deze onderwerpen allemaal aan bod.

Maak een afspraak

Benieuwd wat Target Travel Marketing voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van Online Marketing, neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek. Maak een afspraak met onze E-commerce Manager!