Online camperspecialist Worldwide Campers biedt camperhuur in meer dan 25 landen in onder andere Noord-Amerika, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. Met de verkoop aan B2C en B2B onderscheiden wij ons met name door de persoonlijke service richting onze klanten.

Het customer service team van Worldwide Campers zoekt nu een nieuwe collega!

Samen met je collega’s help je klanten met het reserveren van een huurcamper en weet je soms net het juiste te zeggen om de klant over de streep te trekken. Je beantwoordt de vragen van klanten telefonisch en online, maar bent ook betrokken bij de administratieve afhandeling van de reservering. Naast je directe klantencontact houd je de lijntjes kort met onze internationale partners en sta je samen met collega’s regelmatig op reisbeurzen en trainingen om Worldwide Campers te promoten.

Wij zoeken een flexibele team-player met een afgeronde mbo- of hbo opleiding, bij voorkeur in toerisme. Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en hebt commercieel inzicht. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je bent enthousiast, leergierig, proactief, pakt graag de telefoon op om de klant te bellen en bent pas tevreden als je de boeking binnen hebt.

De afdeling Customer Service is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor deze functie zijn we op zoek naar medewerker voor minimaal 32 uur en maximaal 38 uur in de week. Het aantal uren kunnen we in overleg vaststellen. Deze functie is ook mogelijk in een tijdelijk dienstverband.

Interesse? Stuur dan je CV en motivatie aan directie@targettravel.nl. Wil je meer informatie, bel dan naar 030-6911654 en vraag naar Hanny Fluit of Andrea van Velzen.