De maand juni staat bij Alamo in het teken van de USA. Iedere week zet Alamo een ander populair gebied in Amerika in de schijnwerpers en zijn er speciale aanbiedingen, kortingen en tips te vinden op de website www.alamo.nl.

Zonnige zomertopper

In deze eerste week van juni wordt Florida in het zonnetje gezet. Wie in deze week een reservering voor autohuur in de ‘Sunshine state’ maakt, krijgt €10,- korting op de dossierkosten. Ook berekent alamo.nl geen hoogseizoen toeslag die in de USA van toepassing is in de periode 15 juli t/m 20 augustus 2009.

Kans op een USA reisgids van Capitool

In de overige weken van juni komen achtereenvolgens de regio’s Deep South, West USA en de Capital Region aan de orde. Klanten die in deze actieperiode een huurauto reserveren voor één van de uitgelichte regio’s maken bovendien automatisch kans op een Capitool reisgids van de USA.

Meer informatie

Meer informatie, tarieven en boekingen zijn te vinden op www.alamo.nl. Ook kan men van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur telefonisch contact opnemen met het reserveringsteam op het gratis telefoonnummer 0800 022 44 56. On-line kunnen reserveringen worden gemaakt op www.alamo.nl.