Uit onderzoek is gebleken dat de zakenreiziger van tegenwoordig steeds vaker zelf zijn reis boekt via internet. De verwachting is dat dit in de toekomst alleen nog maar verder zal toenemen. Alamo.nl speelt in op deze trend en komt met een vernieuwd product: Alamo Corporate.

Wat zijn de voordelen?

Binnen het Alamo Corporate concept zijn er legio voordelen voor de zakenreiziger. Zo kan men profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot wel 12% per boeking. Daarnaast kunnen boekingen kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden en heeft men 24 uur per dag inzage in reeds gemaakte reserveringen. Alamo heeft meer dan een miljoen auto’s beschikbaar wereldwijd die maximaal 9 maanden oud zijn en ook te reserveren zijn met een iPhone. In de USA en Canada is tevens ‘Direct Road’ beschikbaar, wat inhoudt dat men niet in de rij hoeft te gaan staan bij het ophalen van de auto.

Hoe werkt het?

Zakenreizigers kunnen zich op alamo.nl aanmelden als ‘Corporate Member’. Men heeft dan altijd toegang tot de Alamo boekingsmodule. In deze boekingsmodule kan men 24 uur per dag online reserveren, facturen en vouchers downloaden en een overzicht printen van reeds gemaakte reserveringen.