Autoverhuurder Alamo.nl is sinds kort ook te vinden op de populaire sociale netwerksite Facebook. Miles, een klein geel autootje en een goede vriend van Alamo, heeft hier zijn eigen pagina. Miles reist graag en is dan ook veel onderweg, alleen of met vrienden. Hij weet inmiddels ontzettend veel over het huren van een auto in het buitenland en deelt zijn ervaringen en tips graag met anderen. Uiteraard is hij ook benieuwd naar de reizen en belevenissen van zijn vrienden.

Interactie

Facebook is inmiddels een belangrijk medium, waar je wel aanwezig moet zijn” aldus Marjolein Fraanje, Account Manager van Alamo.nl. “Gezien de aard van dit medium hebben we gekozen voor een ludieke aanpak waarbij we inspelen op de actualiteit en filmpjes en foto’s kunnen plaatsen die we combineren met handige tips en adviezen. Tevens leent dit medium zich bij uitstek voor interactie met onze klanten”. Vrienden en klanten kunnen Miles in de vorm van een sleutelhanger ook echt meenemen op reis en daarna met foto’s op Facebook laten zien waar hij geweest is.

Vriend van Miles worden?

Inmiddels heeft Miles al meer dan 100 vrienden, maar hij maakt graag nog meer nieuwe vrienden. Om zijn Facebook pagina te kunnen bekijken, dient men zich wel bij Facebook te registreren. Dit kan al in een paar minuten en is gratis.

Twitter

Naast Facebook is Alamo.nl ook actief op Twitter. Via twitter.com/alamonl kan men op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.