Nieuw bij Alamo: tolservice

Sinds kort is het mogelijk om bij Alamo in de USA gebruik te maken van een tolservice. Voor een bedrag van $2,50 per dag of $10 per week kan er gebruik worden gemaakt van deze handige optie. Stoppen voor tolpoorten is hierdoor verleden tijd. De daadwerkelijke tolkosten worden achteraf op de creditcard verrekend. Met deze mogelijkheid verwacht Alamo de service naar de reizigers te verbeteren.

Boek op tijd

De boekingen voor het seizoen 2010 lopen a volop binnen. ‘’Verstandig is om nu reeds te boeken” aldus Marjolein Fraanje van Alamo.nl. Ook voor dit jaar wordt op een aantal locaties wereldwijd wederom een beperkte beschikbaarheid verwacht. Wil je zeker zijn van de juiste auto boek dan op tijd.

Bezoek Alamo op de vakantiebeurs!

Net zoals voorgaande jaren is Alamo.nl weer te vinden op de Vakantiebeurs in Utrecht die plaatsvindt van 13 t/m 17 januari 2010. Alamo maakt deel uit van het Discover America paviljoen dat te vinden is in hal 1, de hal met verre bestemmingen. Alamo biedt haar klanten tevens de mogelijkheid om de vakantiebeurs met korting te bezoeken. Op http://www.alamo.nl/ kan men via een speciale Vakantiebeursbutton entreekaarten bestellen met 5 euro korting.