Per 20 december 2009 betrekt America’s Tent Lodges (ATL) haar nieuwe kantoor aan de Mercurion 26 in Zevenaar, meteen onderaan de afslag Zevenaar vanaf de A12. Drie jaar na de oprichting van het bedrijf is het tijd voor een groter kantoor, aldus Donne Wijnbeld, eigenaar van ATL. Het unieke concept van kampeerrondreizen met ingerichte tent lodges in het zuidwesten van de Verenigde Staten blijkt goed aan te sluiten op de behoeftes van Nederlandse kampeerliefhebbers.

Ideaal voor families

De tent lodges, die geschikt zijn voor 4 of 6 personen, zijn vooral voor families met kinderen een goed alternatief voor hotelovernachtingen of het huren van een camper. De campings zijn allemaal kindvriendelijk, beschikken over allerhande faciliteiten en liggen in de buurt van prachtige natuurgebieden. Vaak worden er ook allerlei activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

Family & Fun tijdens de Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs die van 13 tot en met 17 januari gehouden wordt in de Jaarbeurs in Utrecht is ATL deelnemer aan het Discover America Paviljoen. Dit paviljoen is te vinden in Hal 1, Verre Bestemmingen die een eigen ingang heeft (ingang Oost). Daarnaast is ATL onderdeel van de “Family & Fun themaroute”, een handige route langs aanbieders van gezinsvakanties op de beurs.

Meer informatie?

Voor meer informatie over America’s Tent Lodges kan men kijken op de website www.americastentlodges.nl of bellen met 0316 – 3345 819.