Het aantal mensen dat de tent, en in het bijzonder de luxe huurtent, verkiest als alternatief voor een hotelkamer of camper groeit explosief. Dit constateert Donne Wijnbeld, mede-eigenaar van America’s Tent Lodges dat overnachtingen in compleet ingerichte tenten aanbiedt op diverse plaatsen in het westen van de Verenigde Staten.

Reistrend

Dit sluit aan op de constatering dat het huren van een tent heel gewoon geworden is de afgelopen tien jaar. Een (luxe) huurtent biedt wel de lusten, zoals lekker buiten zijn, een avontuurlijk gevoel, het comfort van goede bedden en een goed ingerichte keuken, maar niet de lasten, zoals het opbouwen en afbreken.

Overweldigende interesse

De afgelopen weken was America’s Tent Lodges aanwezig op diverse beurzen, zoals de Vakantiebeurs in Utrecht en de Vakantiesalon in Brussel. “De interesse voor onze stand was enorm”, aldus Donne Wijnbeld. “We merken echt dat deze vorm van overnachten aansluit op de huidige wensen van met name families.” De Tent Lodges die men via America’s Tent Lodges kan huren, staan op gerenommeerde campings met natuurparken zoals Bryce Canyon en Zion National Park en steden als San Francisco en San Diego onder handbereik. Ze bieden plaats aan 4 tot 6 personen en kosten respectievelijk € 90,- of € 120,- per nacht. Hiermee biedt America’s Tent Lodges een goed alternatief voor hotels en campers.

Meer informatie?

Meer informatie over de Tent Lodges, locaties en rondreizen op maat is te vinden op www.americastentlodges.nl.