In 2009 viert Tennessee de 75ste jubileum van Great Smoky Mountains National Park.

Uitgestrekte bossen omzomen de grens tussen de Amerikaanse staten North Carolina en Tennessee in Great Smoky Mountains National Park. Dit nationale park, bekend om zijn grote variëteit aan flora en fauna en de schoonheid van zijn oeroude bergen, is het meest bezochte nationale park van de Verenigde Staten. Jazeker, Great Smoky Mountains National Park heeft jaarlijks meer bezoekers dan de Grand Canyon of Yellowstone, of meer dan welk ander nationaal park dan ook.

Avontuurlijk Smoky Mountains

Great Smoky Mountains National Park is een paradijs voor wandelaars. Het park heeft meer dan 1200 kilometer wandelpaden, van goed begaanbare paden voor de ongeoefende wandelaar tot extreme routes voor ervaren lopers, waarbij een overnachting in de wildernis niet uitgesloten is. Wandelen is echter niet de enige reden om de Smokies te bezoeken. Kamperen, vissen, picknicken, paardrijden, fietsen en wild spotten zijn populaire activiteiten in het park.

De 75ste verjaardag van het park is in Juni 2009, maar het gehele jaar door worden speciale evenementen georganiseerd om dit jubileum te vieren. Meer informatie is beschikbaar op de website van Tennessee: www.tnvacantion.com.

Deep South USA (Mississippi, Tennessee en Louisiana) wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Target Travel Marketing en is onlangs verhuisd. Het nieuwe adres is: Hof ter Weydeweg 10-b, 3451 ST  VLEUTEN. Het nieuwe telefoonnummer is 030-6974965.