Met vier grote steden – Memphis, Nashville, Knoxville en Chattanooga, eigenzinnige oude plaatsjes en duizenden hectares aan buitenleven, biedt de in het diepe zuiden gelegen Amerikaanse staat Tennessee voor ieder wat wils. Van de Mississippi rivier tot aan de Great Smokey Mountains is Tennessee aan de ene kant de hoofdstraat van Amerikaanse muziek, en aan de andere kant een spannende ontdekkingsreis langs het beste van Amerika’s bewogen geschiedenis, de meest opwindende outdoor avonturen en het smakelijkste eten.

Nederlandstalige brochure

Een overzicht van de talrijke mogelijkheden van Tennessee biedt de nieuwe nederlandstalige brochure. Memphis,  “birthplace of the blues”  met o.a. Beale Street, het Rock ’n Soul Museum en natuurlijk Graceland, Het hart van de country muziek, Nashville en de oude beroemde Jack Daniels destileerderij in Lynchburg, zijn slechts een greep uit de vele bezienswaardigheden van Tennessee, die de brochure beschrijft.

Nieuw telefoonnummer

De brochure is te bestellen bij het informatiekantoor van Deep South via info@deepsouth.nl of via 030-6974965. Tennessee wordt net als de staten Mississippi en Louisiana in Nederland vertegenwoordigd door Target Travel. Met de verhuizing naar de Hof ter Weydeweg 10-b in Vleuten is het informatienummer voor Deep South gewijzigd. Het nieuwe telefoonnummer is 030-6974965.