Komende maandag staat alweer de laatste aflevering van ‘Waar is de Mol’ van dit seizoen op de programmering van Veronica. En presentator Johnny de Mol heeft het beste voor het laatst bewaard, want hij gaat in deze uitzending met zangeres Sanne Hans (Miss Montreal) op reis naar het swingende zuiden van Amerika!

Muzikale Reis

Samen bezoeken ze de zuidelijke staten Louisiana, Mississippi en Tennessee voor een muzikale reis langs de Blues Highway. Hiermee gaat een grote wens van Sanne in vervulling, want als zangeres moet je de oorsprong van de jazz en de blues hebben bezocht! De reis start in New Orleans, waar Sanne direct het podium opklimt en eindigt in de wereldberoemde Sun Studio, waar ooit Elvis en BB King hun platen opnamen. Onderweg belanden ze in een swingende gospelkerk, plukken ze katoen op een katoenplantage zoals de slaven dit eeuwen geleden ook deden en bezoeken ze een van de laatst overgebleven juke joints. Dit zijn cafe’s waar slaven vroeger stiekem samen kwamen om te drinken en muziek te maken.

Maandagavond 19 oktober

De muzikale reis van Johnny en Sanne door het prachtige zuiden van Amerika is maandagavond 19 oktober om 21.25 uur te zien op Veronica.