Laden Evenementen

De jaarlijkse DNE Summit meeting werd in 2017 voor de 22e keer gehouden. Dit keer in het prachtige en statige Omni Mount Washington Resort in Bretton Woods. Target Travel Marketing begeleidde de Nederlands/Belgische delegatie naar deze intensieve en zeer effectieve beurs. In 3 dagen spreken meer dan 80 “buyers”, tour operators en ZRA’s uit de hele wereld met meer dan 160 “suppliers”, iedereen die toeristisch product biedt in een van de New England staten. Op die manier vinden meer dan 5,000 meetings plaats die inspireren en informeren over reizen naar en in deze regio.
Maar er is ook tijd voor ontspanning! Zoals een rit met de Cog Railway, een treintje dat de hoogste piek van New England, bovenop Mount Washington, bereikt. En ook aan de inwendige mens wordt goed gedacht. New England staat bekend om haar goede en gevarieerde keuken met pancakes met Maple Sirup, sappige steak en de vele drankjes die in deze regio worden gebrouwen.

Voorafgaand aan de Summit meeting kregen de deelnemers tijd om Boston te ontdekken. Er was een heel programma uitgestippeld met onder andere een Duck Tour, waarbij je zowel over land als over het water gaat, een fietstour en een wandeling. Een heerlijke stad om te ontdekken! Na de Summit meeting was er de mogelijkheid deel te nemen aan een Post Fam. Er waren drie thema’s, Outdoor, Food en Culture & History. In een aantal dagen kwam men binnen deze thema’s van alles te weten over de mogelijkheden in Maine, New Hampshire en Vermont. Volgend jaar wordt de DNE Summit meeting gehouden van 22 tot en met 24 april in het Sea Crest Beach Hotel op Cape Cod, Massachusetts. De Post Fams zullen dan de drie andere staten die lid zijn van DNE bevatten, Massachusetts, Rhode Island en Connecticut.