Tijdens onze gure winter schijnt in het zuiden van Afrika alle dagen een heerlijk zomers zonnetje, wat dan ook gelijk de populariteit van deze bestemming verklaart bij veel Nederlanders. De beste manier om dit prachtige gebied te ontdekken is door het maken van een autorondreis.

Ontspannen kilometers

Om te zorgen dat men kan genieten van ontspannen kilometers biedt GPSrent nu de mogelijkheid om een Nederlandstalig navigatiesysteem te huren dat beschikt over de kaarten van Zuid-Afrika, Botswana, Lesotho, Malawi, Mozambique, Namibië, Swaziland, Zambia en Zimbabwe.

Eenvoudig reserveren

Op www.gpsrent.nl kan men eenvoudig een systeem reserveren door een selectie te maken voor Zuid-Afrika en de gewenste huurperiode in te voeren. Op de dag van vertrek haalt men vervolgens het systeem bij de balie van ServiceWings op Schiphol op in een handige draagtas die gemakkelijk onder de arm kan worden meegenomen. ServiceWings is geopend van 03:00 uur t/m 21:00 uur. Voor aankomsten na 21:00 uur kan men gebruik maken van een gefrankeerde retourenvelop die te verkrijgen is aan de balie.