Littlebig Road, de producent en samensteller van gepersonaliseerde reisgidsen voor klanten van touroperators, reisbureaus en incentive bureaus verbreedt haar horizon.

Een uniek concept

Littlebig Road introduceert haar gepersonaliseerde reisgidsen, of ‘road-books’, nu ook buiten Frankrijk in een aantal Europese landen. Littlebig Road is een Frans bedrijf dat gevestigd is in St. Michel sur Orge, iets ten zuiden van Parijs. Het bedrijf is opgericht in 2001 en telt 7 medewerkers. Veel grote Franse touroperators en incentive bureaus bieden inmiddels door Littlebig Road gepersonaliseerde road-books aan hun klanten aan. Sinds mei 2010 is Littlebig Road ook actief in de internationale markt en heeft ze haar road-books bij Nederlandse, Belgische en Engelse touroperators en reisbureaus geïntroduceerd. Op dit moment worden de road-books in het Nederlands, Engels en Frans aangeboden, maar in de nabije toekomst zullen hier nog meer talen aan toegevoegd worden.

Littlebig Road op de Vakantiebeurs

Dit jaar zal Littlebig Road voor het eerst de Vakantiebeurs in Utrecht bezoeken. Een aantal Nederlandse touroperators biedt de road-books van Littlebig Road al aan en tijdens de beurs zal het verkoopteam nog meer geïnteresseerde tour operators ontmoeten. Een Nederlandstalige afdeling binnen Littlebig Road zal vanaf januari 2011 operationeel zijn en klaar staan om orders en speciale verzoeken en wijzigingen af te handelen.  Littlebig Road is verder voornemens om nog enkele andere grote beurzen in Europa en de Internationale Pow Wow in San Francisco in 2011 te bezoeken.

Road-books

Elk road-book heeft dezelfde uitstraling als de brochures en/of website van de touroperator of het reisbureau en vermeldt tevens de naam van de klant en de reisdata op de cover. Touroperators en reisbureaus kunnen deze road-books bestellen voor klanten die een FIT tour hebben geboekt of een reguliere fly-drive package tour. Road-books kunnen ook voor begeleide rondreizen gemaakt worden of voor deelnemers aan incentive reizen waarin dan tevens een welkomstbrief, een lijst met alle deelnemers en het programma van dag tot dag is opgenomen. Er zijn road-books voor de bestemmingen Amerika en Canada voor FIT en fly-drive package tours. Voor incentive groepen  kunnen road-books voor alle bestemmingen ter wereld geproduceerd worden.

Internationaal bereik

Littlebig Road is blij om te kunnen melden dat zij voor de introductie van de road-books in de internationale markt Philip Chryst als Director of International Sales and Marketing aan haar team heeft kunnen toevoegen. Philip spreekt meerdere talen waaronder Engels, Frans, Nederlands, Spaans, Duits, Italiaans en Japans. Hij brengt tevens 29 jaar ervaring bij Visit Florida met zich mee, waar hij contact had met de grote touroperators en spelers in de meeste West-Europese markten.