Meet Hanny Fluit

Meet Hanny Fluit

Na 14 jaar bij touroperators te hebben gewerkt, heb ik in 2004 de overstap gemaakt naar de Marketing & Communicatie branche. Best een spannende stap want het werken bij een touroperator (inkoop en marketing) ervoer ik altijd als veelzijdig, inspirerend en het werk gaf mij altijd veel voldoening. Maar ik heb er geen dag spijt van gehad. Deze termen zijn zeker ook van toepassing op mijn baan binnen TTM. Daarnaast past de bedrijfscultuur en het team heel goed bij mij als persoon. Ik voel mij als een vis in het water.

We hebben een heel fijn en loyaal team en samen zorgen we ervoor dat we bovenop de business zitten en kansen pakken. Maar wel zo dat service en kwaliteit voorop blijven staan. Binnen het team is weinig verloop en ook met veel externe relaties werken wij al heel lang samen. Dat betekent een solide basis en de mogelijkheid vooruit te blijven kijken.

Binnen mijn functie, die ook veel extern gericht is, krijg ik de gelegenheid veel te reizen. Soms voel ik mij zelfs enigszins bezwaard als ik weer een “ordinary day at work” in een mooie omgeving post op Facebook. Maar het maakt me ook vooral trots en gelukkig dat ik binnen TTM het beste uit mijzelf naar boven kan laten komen en zien. Ik hoop dat nog heel lang te mogen blijven doen!

  • Hanny in 5 woorden: ras optimist, humor, doorzetter, loyaal, energiek

  • Omschrijf TTM in 10 woorden: kwaliteit, flexibel, betrouwbaar, creatief, servicegericht, gezellig, top team, duurzame relaties, up-to-date, kansen ziend.

  • Jaren in dienst: 11 met een jaar een uitstapje buiten de branche, dus 10, maar voor de jubileumcadeaus 6
  • Functie bij TTM: General Manager

  • Mooiste moment bij TTM: dat Arjan aangaf dat hij mij (na mijn uitstap uit de branche van een jaar) weer terug wilde

  • Favoriete reisbestemming: USA, Noorwegen, Turkije, Spanje

  • Passies: familie en vrienden, reizen, theater/cabaret, lekker eten en drinken
  • Toekomstvisie TTM:  Wij zijn als team en als bedrijf in staat tot zelfreflectie. Dit maakt dat wij elke keer onze positie ten opzichte van de markt goed kunnen  inschatten en op tijd kunnen schakelen om verdere groei en ontwikkeling te realiseren. Het in 2012 ingezette plan TTM 2020 krijgt steeds meer vaste vorm en ik durf met overtuiging te zeggen dat wij klaar zijn voor de toekomst!