Breng een bezoek aan South Dakota

Er zijn meer dan genoeg redenen om komend jaar een bezoek aan South Dakota te plannen. Deze staat heeft niet alleen prachtige Nationale Parken, meer dan genoeg mogelijkheden voor allerlei Outdoor Activiteiten en een flinke dosis Geschiedenis maar ook een geweldig Gevarieerd Landschap. En wist je trouwens dat in South Dakota het Geografische middelpunt van de Verenigde Staten ligt? Om het plannen van een trip zo makkelijk mogelijk te maken, is er nu de Interactive Trip Planner. Geef aan waar je interesses liggen en hoeveel tijd je hebt en voila! Je vakantieplan is klaar!

Glacier National Park in Montana bestaat 100 jaar!

Op 11 mei 2010 is het maar liefst 100 jaar geleden dat Glacier in Montana werd uitgeroepen tot het tiende Nationale Park van Amerika. Alle reden dus om een mooi eeuwfeest te vieren! Op de website van het park vind je een overzicht van alle feestelijkheden die voor de 100-jarige worden georganiseerd. Maar ook zonder feest is een bezoek aan dit park een lange vliegreis meer dan waard. Via de Going-to-the-sun Road kun je genieten van gletsjers, ruwe bergpieken, meren, mooie watervallen, bossen en weides met schitterende bloemen. En misschien spot je onderweg zelfs wel bevers, otters, berggeiten, dikhoornschapen, elanden of grizzly beren

Bijzondere overnachtingen in Idaho & Wyoming

Maak van je vakantie een waar avontuur en slaap in bijzondere onderkomens! Ware hondenliefhebbers kunnen bijvoorbeeld in Idaho in een unieke Bed & Breakfast in de vorm van een levensgrote beagle overnachten. Het onderkomen is van alle gemakken voorzien en vanuit de kop van de beagle kun je genieten van een geweldig uitzicht. En wellicht goed om te weten als je hier wilt overnachten; honden zijn toegestaan! Wil je van een overnachting een ware belevenis maken, boek dan een verblijf op een echte dude ranch in Wyoming en voel je een echte cowboy. Vooral voor families met kinderen een echte aanrader!