Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Alle staten die samen Rocky Mountain International vormen, twitteren er tegenwoordig lustig op los! Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws, volg dan het account van Rocky Mountain International of van de afzonderlijke staten Idaho, Montana, South Dakota en Wyoming.

Brochures & Vakantiebeurs

De nieuwe brochures van 2011 zijn binnen! Ze zijn gratis te bestellen via de website http://www.rmi-realamerica.nl/ of af te halen tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht. Rocky Mountain Iinternational zal daar van 11 januari (vakdag) tot en met 16 januari aanwezig zijn in het Discover America Paviljoen, Hal 1, stand A068.

Winter Wonderland in South Dakota

In Sioux Falls, South Dakota, vindt alweer voor de 8e keer het jaarlijkse Winter Wonderland plaats in Falls Park. Duizenden lichtjes, slingers en ijssculpturen sieren tot en met 9 januari Falls Park. Volwassenen en kinderen kunnen niet alleen van de versieringen genieten, maar ook van een bezoekje aan Santa & Mevrouw Claus, van snoepgoed en van kerstliedjes. Vanuit het centrum rijden gratis bussen om bezoekers te vervoeren.

Winter websites van Montana & Idaho

De websites van Montana en Idaho hebben tijdelijk een apart gedeelte dat geheel gewijd is aan het winterseizoen. De meest actuele sneeuwcondities, weersvoorspellingen, acties en aanbiedingen en een overzicht van alle winterse activiteiten in o.a. Yellowstone en Glacier staan hier overzichtelijk bij elkaar. Uiteraard ontbreken webcams en fijne filmpjes ook niet, zodat de voorpret alvast kan beginnen!

Volop poedersneeuw in Wyoming

Skiresort Jackson Hole in Wyoming heeft inmiddels een historisch openingsweekend achter de rug. Na de vele sneeuw van ‘Snow’vember lag er meer dan 3 meter verse poeder op de pistes en naar het zich laat aanzien doet ‘Deep’cember hier niet voor onder. De ruim 180 kilometer pistes met afdalingen tussen de 1.924 en 3.185 meter hoogte liggen er dan ook fantastisch bij!