Round Up in Great Falls

Op 17 en 18 April vond in Great Falls Montana de jaarlijkse Rocky Mountain International Round Up plaats. Deze tweedaagse beurs biedt touroperators uit diverse Europese landen de gelegenheid om kennis te maken met een variëteit van aanbieders uit de Amerikaanse staten Idaho, Montana, South Dakota en Wyoming.

Met vertegenwoordigers van 80 ranches, hotels, outfitters, steden, gespecialiseerde receptives en natuurlijk de CVB’s van de vier staten, bood de Round Up ruime mogelijkheden om de kennis over dit unieke gebied te vergroten en contacten te leggen. Ondanks wat ‘kleine’ logistieke problemen zoals een sneeuwstorm en een aswolk, was het een succesvolle editie.

Noord Idaho

De Round Up werd afgesloten met een famtrip door Noord Idaho, waar ondere andere een bezoek aan een zilvermijn in Wallace, een kayak tocht vanuit Coeur d’Alene en een middag op een ranch op het programma stonden.

Een aantal deelnemers noemden het bezoek aan deze wat onbekende, maar zeker niet onbeminde regio, zelfs een echte eye opener. Nederland werd vertegenwoordigd door America’s Tent Lodges, American Vacations, Atlantic Dream Vacations, GoAmerika en Net Travel Associates.+

Round Up 2011

In 2011 wordt de Round Up gehouden in South Dakota, direct na de GoWest Summit, van 12 tot 15 februari 2011. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Rocky Mountain International in Nederland via 030 – 6974322 of mailto:inf0@rmi-realamerica.nl.