De vier staten Idaho, Montana, South Dakota en Wyoming in het Noordwesten van Amerika profileren zich samen onder de naam Rocky Mountain International. Iedereen die op zoek is naar informatie over deze regio, kan hiervoor nu terecht op de vernieuwde website: www.rmi-realamerica.nl.

Gratis brochures aanvragen

Op de vernieuwde site is uitgebreide informatie per staat te vinden, worden reissuggesties gegeven en vindt men een lijst met Tour Operators bij wie reizen naar deze regio geboekt kunnen worden. Ook is het mogelijk om een gratis brochurepakket van de Rocky Mountain regio te bestellen. Tevens is deze Nederlandse website gelinkt aan de internationale, waardoor een schat aan informatie beschikbaar is.

‘Real America’

Iedereen die geïnteresseerd is in het ‘echte’ Amerika mag deze regio niet overslaan. Met bekende attracties als Mount Rushmore, Craters of the Moon, de Black Hills, Yellowstone National Park, Devils Tower en Glacier National Park is er meer dan voldoende te zien en te ontdekken tijdens een vakantie in dit prachtige gebied. Of de interesse nu uitgaat naar natuur, historie en cultuur, naar sportieve activiteiten als skiën, mountainbiken, paardrijden en golfen of naar puur genieten, deze vier staten zijn in alle seizoenen even mooi!