Salon des Vacances 2019

Sinds een aantal jaar is Target Travel Marketing ook de organisator van het Amerika Paviljoen op de Salon des Vacances / Vakantiesalon in Brussel. Naast tips en advies over rondreizen in Amerika, kunnen bezoekers onder meer terecht voor informatie en goede deals voor camperreizen, kampeerreizen en stedentrips. Daarbij is het ook heerlijk om de vakantiesfeer even te beleven door de vele proeverijen, muziek, en entertainment voor jong en oud. Het Amerikaanse paviljoen heeft een goede mix tussen bestemmingen, activiteiten, routesuggesties en leuke acties van verschillende staten maar ook van gespecialiseerde touroperators, autoverhuurders, camperverhuurders en luchtvaartmaatschappijen.

Deelnemen aan de Salon des Vacances 2019?

Ook in 2019 is het Amerika paviljoen in Brussels Expo dé ontmoetingsplek voor Amerika-liefhebbers. Bekijk meer informatie over het Amerika paviljoen op de Salon des Vacances.

Als exposant op de Salon des Vacances 2019

Meld u nu aan als exposant voor Salon des Vacances 2019 in Brussel. Als u deelneemt dan…

… staat u op een toplocatie in de Brussels Expo;
… profiteert u van de uniforme, professionele uitstraling van het Amerika paviljoen;
… kunt u rekenen op een perfecte verzorging;
… bent u goed zichtbaar en vindbaar voor de reislustige consument!

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd geworden naar Target Travel Marketing en wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van Events? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.