Per 1 april 2009 is Target Travel Marketing GSA voor Sundance Helicopters en Vision Airlines. Beide bedrijven bieden Grand Canyon tours en zijn gevestigd in Las Vegas. Alle vluchten vertrekken vanaf Las Vegas Airport.

Vision Airlines

Vision Airlines startte haar vluchten in 1994 met als voornaamste business sightseeing tours naar de Grand Canyon. Deze vluchten vertrekken allemaal vanaf Las Vegas Airport en worden uitgevoerd met de 19-seat Dornier 228 en de 30-seat Dornier 328 turbo prop. Rondvluchten worden uitgevoerd naar zowel de North-,  South- en West Rim. Tours naar de West Rim bieden onder andere de beroemde “Sky Walk”, tours naar de South Rim kunnen geboekt worden met of zonder overnachting en de tours naar de North Rim kunnen worden gecombineerd met een overnachting op de Bar-10 Ranch. Combinaties met rafting en een helicoptervlucht zijn eveneens mogelijk.

Sundance Helicopters

Sundance Helicopters is sinds 1985 het grootste helicopter bedrijf in Las Vegas en vervoert meer dan 160.000 passagiers per jaar. Sundance onderscheidt zich van andere helicopterbedrijven in Las Vegas door het feit dat alle tours starten vanaf Las Vegas Airport en dat alle passagiers opgehaald worden per stretch limosine. De vloot van Sundance maakt gebruik van ASB EC130 en A-Star AS350 helicopters. Veel van de tours zijn inclusief een landing in de Grand Canyon en uiteraard zijn er ook tours waarbij de “Sky Walk” inclusief is. Spectaculair en populair zijn de avondvluchten over het sprookjesachtige Las Vegas.

General Manager Marjolein Fraanje van Target Travel Marketing: “Tot voor kort deed Target Travel Marketing de sales en marketingactiviteiten voor vergelijkbare organisaties waardoor de bekendheid met zowel het soort product als de markt voor ‘air tours’ aanwezig is. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking!”.

Meer informatie

Meer informatie over de tours is te vinden op: www.visionholidays.com en www.sundancehelicopters.com. Voor boekingen of meer informatie: 030-6933088. Target Travel Marketing is o.a. GSA voor Rocky Mountain International, Deep South USA en handelt de reserveringen voor alamo.nl af.