Tijdens de Vakantiebeurs zijn diverse aanbieders uit Amerika en Canada overzichtelijk te vinden in het Bezoek Amerika en Bezoek Canada Paviljoen in Hal 1 – Verre Bestemmingen. In vergelijking met voorgaande edities zijn er weer meer deelnemers. De paviljoens hebben een goede mix tussen bestemmingen die zich presenteren en gespecialiseerde touroperators, hotels, airlines, autohuur en treinarrangementen. Ook zullen in diverse stands ‘locals’ aanwezig zijn die de consument kunnen voorzien van echte ‘insider’ tips, zoals bijvoorbeeld in de stand van de Canadese provincie Alberta en de Amerikaanse staat Mississippi.

Plattegrond Paviljoens

De Paviljoens zijn te vinden in Hal 1, standnummer A060 voor Amerika en A100 voor Canada. Op bijgaande plattegronden zijn alle deelnemers van de paviljoens te vinden.

 Floor plan USA.PDF
 Floor Plan Canada.

Nieuwe toegangsregels voor Amerika

Per 12 januari worden nieuwe toegangsregels voor Amerika van kracht. Om de consument hierover te informeren zullen medewerkers van ESTA aanwezig zijn in een speciale informatiestand in het Bezoek Amerika Paviljoen. De organisatie van het Bezoek Amerika en Bezoek Canada Paviljoen is in handen van Target Travel Marketing uit Vleuten. De Vakantiebeurs vindt van 13 t/m 18 januari plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.