Het team van Target Travel Marketing uit Vleuten wordt per 1 juli uitgebreid met de (terug)komst van Hanny Fluit. Na de verhuizing naar Vleuten in september vorig jaar, gaat het gezien de huidige marktomstandigheden boven verwachting goed met Target. Om deze groei het hoofd te bieden én verder uit te kunnen breiden is Hanny Fluit aangenomen in de functie van Business Development Manager.

Geen onbekende

Hanny is geen onbekende voor Target en voor de rest van de reiswereld. Na ervaring te hebben opgedaan bij o.a. de Jong Intra Vakanties en ER Travel Group, was zij van 2003 tot 2008 ook al in dienst bij Arjan Helle en destijds als Account Manager verantwoordelijk voor o.a. Rocky Mountain International, de organisatie van de Bezoek Amerika en Bezoek Canada Paviljoens op de Vakantiebeurs en de perscontacten.

Terug in de reiswereld

Na een kort uitstapje buiten de branche is Hanny echter weer terug in de reiswereld. In haar nieuwe functie gaat zij gaat zich bij Target onder meer bezighouden met nieuwe projecten zoals de Bezoek Amerika Workshop die op 13 november in Hoofddorp plaatsvindt en het werven en uitbouwen van nieuwe accounts.