Voor de ultieme Las Vegas ervaring heeft Sundance Helicopters de ‘Las Vegas City Lights’ tour in haar programma opgenomen. Deze duizelingwekkende vlucht per helicopter over de beroemde Strip en downtown Vegas is een unieke belevenis. Passagiers kunnen genieten van alle fonkelende neonlichtjes, langs de Stratosphere tower scheren en zich vergapen aan de glitter en glamour van beroemde hotels zoals het MGM, Excalibur, Caesar’s Palace, Treasure Island en het Bellagio.

Vluchtinformatie

De vlucht duurt 10 tot 12 minuten, kost vanaf USD 95 en kan elke zondag, maandag, woensdag of vrijdag gemaakt worden. Om de ervaring helemaal onvergetelijk te maken, is het mogelijk om de tour uit te breiden met een limousine transfer. Op de website www.sundancehelicopters.com is een compleet overzicht van alle tours te vinden. Voor meer informatie en boekingen kan men bellen met 030-6933088.

Werkelijk onvergetelijke ervaring

Soms is een ervaring ook onvergetelijk door onaangename verrassingen achteraf, zoals dure brandstoftoeslagen of extra heffingen voor stoelen bij het raam. Zowel bij Sundance Helicopters als zusterbedrijf Vision Airlines dat ook rondvluchten organiseert, komen klanten niet voor deze verrassingen te staan. Rondvluchten en helicopter tours van beide bedrijven vertrekken bovendien vanaf Las Vegas Airport zelf en staan garant voor een werkelijk onvergetelijke ervaring in fabulous Las Vegas!