America’s Tent Lodges heeft PR & Marketingbureau Target Travel Marketing uit Vleuten in de arm genomen om haar bedrijf verder op de kaart te zetten. America’s Tent Lodges verhuurt ruime, comfortabel ingerichte tenten op geweldige locaties  in het zuidwesten van de USA. Met dit product biedt het bedrijf uit Zevenaar een fantastisch alternatief voor de vaak duurdere hotel-  en camperrondreizen dat met name gezinnen met kinderen en natuurliefhebbers zal aanspreken.

Luxe lodges

De klant kan kiezen uit verschillende typen tenten voor  vier of zes personen op diverse  locaties in de staten Californië, Nevada, Arizona, Utah en Colorado. Alle tent lodges zijn volledig ingericht en beschikken over goede bedden voorzien van comfortabele matrassen, een uitgebreide keukeninrichting inclusief koelkast, magnetron en koffiezetapparaat en een barbecue.  Alle camp grounds bevinden zich in de nabijheid van bezienswaardigheden zoals nationale parken en populaire steden.

Snelle groei

Na een eerdere samenwerking met Target Travel Marketing in het Bezoek Amerika Paviljoen op de Vakantiebeurs is het bedrijf van Arjan Helle nu ook ingeschakeld om de snelle groei van America’s Tent Lodges in goede banen te leiden en verder uit te bouwen. Meer informatie over America’s Tentlodges: www.americastentlodges.nl