Met deelname aan de Vakantiebeurs 2010 in de Jaarbeurs in Utrecht doet THCI, Travel Health Clinic International haar intrede in de reisbranche.

Voor, tijdens en na de reis

THCI is het centrum voor reizigersadvisering op het gebied van gezondheid en begeleidt reizigers in het nemen van de juiste maatregelen om infectieziektes en reisongemakken te voorkomen. Voor, tijdens en na de reis. Er zijn speciale modules die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar deskundige ondersteuning bieden. Voor het bedrijfsleven en voor (onderwijs)instellingen zijn er legio in-huis mogelijkheden.

Locaties in ziekenhuizen

Travel Health Clinic werkt met franchisenemers, op dit moment zijn de meeste locaties gevestigd in een ziekenhuis. Hierdoor kan men gemakkelijk terugvallen op de medische diensten die het ziekenhuis biedt. De internisten, infectiologen, microbiologen, artsen en verpleegkundigen die bij Travel Health Clinic werken hebben allen een speciale opleiding gevolgd en zijn deskundig in het begeleiden en adviseren van elke individuele reiziger. Iedereen krijgt een persoonlijk advies, afgestemd op o.a. reisbestemming, activiteit, duur van de reis en gezondheid.

Streven naar landelijke dekking

Op dit moment heeft THCI 11 vestigingen. In het eerste kwartaal van 2010 zijn dit er ca.18,  aldus Hans van Munster Dijker, directeur van THCI. Doelstelling is om in 2010 het aantal vestigingen sterk verder uit te breiden om landelijke dekking te bereiken. De huidige locaties bevinden zich al van Alkmaar tot Winterswijk.

Online afspraak maken

Op www.thci.nl kan men meer informatie vinden over reizen en gezondheid, adviezen voor specifieke bestemmingen, verzekeringen, reisartikelen, reiskeuringen en reisapotheken. Uiteraard kan hier ook online een persoonlijke afspraak worden gemaakt,  ook in de avonduren.

Vakantiebeurs 2010

Op de vakantiebeurs in Utrecht, van 12-17 januari, is THCI te vinden in hal 1. Tijdens de beurs worden aktie-waardecheques uitgedeeld, die te besteden zijn in de webwinkel van THCI.

Voor meer informatie: www.thci.nl of 0900-290 4900.