Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan in de reisbranche? Lees dan snel verder over de vacature op onze Customer Service afdeling! Target Travel Services biedt met Alamo.nl en Rntacar.com al bijna 30 jaar autohuur aan over de hele wereld. Daarnaast beheert Target Travel Services sinds 10 jaar de website WorldwideCampers.com en biedt daarmee wereldwijd camperhuur op de mooiste bestemmingen.

Zusterbedrijf Target Travel Marketing is gespecialiseerd in alle aspecten van PR, marketing en fulfilment binnen de toeristische branche. Naast de promotie van wereldwijde auto- en camperverhuur houden we ons bezig met content marketing, public relations, web marketing, social media, accountmanagement, destination management en het organiseren van evenementen. Ook zijn we verantwoordelijk voor het secretariaat van Visit USA Nederland.

Op ons kantoor in Maarssen, vlakbij Utrecht, werken wij met een team gedreven en enthousiaste professionals. Ter versterking van ons Customer Service team zoeken wij een enthousiaste en leergierige Customer Service medewerker.

Wij bieden een afwisselende functie op onze Customer Service afdeling binnen een informele, internationale werkomgeving waar jouw inzet ontzettend wordt gewaardeerd. Als teamlid is er alle ruimte voor jouw inbreng. Je bent betrokken bij het afhandelen van de telefonisch of online gemaakte reserveringen. Naast het boeken van auto’s voor Alamo.nl en RNTaCar.com, handel je ook de reserveringen af van WorldwideCampers.com. Daarnaast zorg je voor de administratieve afhandeling rondom de reservering en verwerk je productinformatie in het systeem.

Word je enthousiast van de vacature Customer Service en

  • ben je een flexibele team-player met tenminste een afgeronde mbo-opleiding toerisme.
  • woon je in de regio Utrecht/Amsterdam.
  • ben je commercieel, klantvriendelijk en stressbestendig.
  • beschik je over goede communicatieve vaardigheden, in het Nederlands en Engels.
  • ben je enthousiast, proactief, pakt graag de telefoon op om de klant te bellen en bent pas tevreden als je de boeking binnen hebt
  • heb je ervaring met autohuur- en/of camperhuurreserveringen (pré)?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een allround medewerker vanaf 28 uur per week.

De afdeling Customer Service is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur.

Interesse?

Wij ontvangen graag je CV en motivatie per e-mail op: directie@targettravel.nl. Wil je meer informatie, bel dan naar 030-6911654 en vraag naar Hanny Fluit of Marjolein Fraanje.