Target Travel Services biedt wereldwijd auto- en camperhuur aan voor de mooiste bestemmingen Met de verkoop aan B2C en B2B onderscheiden wij ons met name door de persoonlijke service. In de volle voorbereiding van de boekingen die straks weer gemaakt kunnen worden zijn wij voor onze afdeling Customer Service op ons kantoor in Maarssen, op zoek naar een Verkooptalent met passie voor Reizen

Wij bieden een afwisselende functie op onze Customer Service afdeling binnen een informele, internationale werkomgeving waar jouw inzet ontzettend wordt gewaardeerd. Als teamlid is er alle ruimte voor jouw inbreng. Je bent betrokken bij het afhandelen van de telefonisch of online gemaakte reserveringen. Naast het boeken van auto’s op Alamo.nl en RNTaCar.com handel je ook de reserveringen af van WorldwideCampers.com. Ook het administratief afhandelen van de reserveringen en het verwerken van productinformatie maken deel uit van de dagelijkse werkzaamheden.

Word je enthousiast van deze functie en

  • Ben je een flexibele team-player met tenminste een afgeronde mbo-opleiding toerisme.
  • Woon je in de regio Utrecht/Amsterdam.
  • Ervaring met autohuurreserveringen is een pre.
  • Ben je commercieel, klantvriendelijk en stressbestendig.
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden, in het Nederlands en Engels.
  • Ben je enthousiast, proactief, pakt graag de telefoon op om de klant te bellen en bent pas tevreden als je de boeking binnen hebt.

De afdeling Customer Service is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur.

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker voor minimaal 32 uur per week.

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatie aan directie@targettravel.nl. Wil je meer informatie, bel dan naar 030-6911654 en vraag naar Hanny Fluit of Marjolein Fraanje.