Lejebil.com bestaat bijna twee jaar en de boekingsaantallen zien er zeer postifief uit voor het jonge autoverhuur bedrijf. Uit de cijfers is gebleken dat in het tweede jaar sinds de oprichting de omzet is verdubbeld.

Visie 2016

Lejebil.com verwacht dat het succes van het afgelopen jaar wordt doorgezet in 2016.
‘De rek is er nog lang niet uit. Mensen reizen steeds vaker binnen Europa’, signaleert Marjolein Fraanje van Lejebil.com. ‘Het aanbod van Lejebil.com is met name binnen dit werelddeel het laatste jaar behoorlijk gegroeid en dat zien we terug in de cijfers’, aldus Fraanje. De grootste stijgers op dit moment binnen Europa zijn Portugal, Spanje en Frankrijk.

De nadruk voor 2016 ligt op het versterken van de naamsbekendheid maar ook de zichtbaarheid online is een speerpunt. Mogelijke verklaring voor de populariteit van Lejebil.com is het feit dat de klant pas ter plaatse hoeft te betalen. De soepele annuleringsvoorwaarden passen daarnaast in de trend dat de consument vooraf niet teveel verplichtingen wil hebben.

Lejebil.com

Door samen te werken met ‘s werelds grootste autoverhuurders Alamo, National en Enterprise heeft Lejebil.com toegang tot een enorm netwerk van populaire vakantiebestemmingen. Het aanbod van Lejebil.com reikt van verre bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada tot vertrouwde zomerbestemmingen in Europa zoals Portugal, Spanje, Frankrijk, Griekenland en Italië. Op Lejebil.com vindt men meer informatie over onder andere de verhuurlocaties en de tarieven.