Diensten

Wij zijn als PR-, Marketing- en Communicatiebureau al meer dan 27 jaar actief in de reisbranche. Reizen zit in ons DNA en deze passie dragen we graag over. Wij gaan voor relaties op lange termijn en in onze missie staan daarom ook woorden als betrouwbaar en professioneel. We hebben een servicegericht en ervaren team dat bereid is net dat stapje extra te zetten om het beste resultaat te bereiken. We zijn toekomstgericht en volgen de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van nieuwe media en online marketing op de voet. Zonder daarbij het persoonlijk contact met klanten en relaties uit het oog te verliezen. Flexibiliteit, creativiteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Met deze achtergrond zijn wij in staat om voor alle reisgerelateerde vraagstukken op het gebied van tourism marketing, events, projecten, media & PR en online marketing een passende oplossing te bieden.

Communicatiebureau met een voorliefde voor de toeristische branche

Target Travel Marketing is een Marketing & Communicatiebureau met een voorliefde voor de toeristische branche. Betrouwbaar, professioneel, servicegericht en met een enthousiast en zeer ervaren team medewerkers. Kennis van de markt waarop we ons begeven is essentieel.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd geworden naar Target Travel Marketing en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.