Events

Wilt u uw bestemming of product onder de aandacht brengen in Nederland, België of Luxemburg? Dan helpen wij u graag! Target Travel Marketing is al jarenlang expert op het gebied van pers, trade- en consumenten evenementen en biedt advies, ondersteuning en alles wat komt kijken bij de organisatie van een workshop, seminar, events, perslunch of een sales missie. Dankzij ons uitgebreide pers- en trade netwerk en onze kennis van de markt generen wij de gewenste exposure op de Benelux markt. Jaarlijks organiseren wij bijvoorbeeld het Brand USA Paviljoen op de Vakantiebeurs in Utrecht en Salon des Vacances in Brussel. Kortom, wilt u op de juiste manier in contact komen met de Benelux markt en bent u op zoek naar een professionele partner? Dan bent u bij Target Travel Marketing aan het juiste adres.

  • Workshops
  • Seminars
  • Sales Missies

  • Borrels & recepties

  • Representatie op beurzen en evenementen

  • Paviljoenen op consumenten beurzen

Event Cases

Vakantiebeurs 2020

Ook dit jaar organiseerde Target Travel het USA Paviljoen op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Er trokken 101.000 vakantiegangers naar de 50e editie van de beurs van 16 t/m 19 januari. Het USA Paviljoen bestond uit 24 verschillende Amerika stands, het Brand USA Theater en Beleefcafé.

Roadshows 2020

Visit USA Roadshows 2019

Target Travel heeft voor het account Visit USA de jaarlijkse Roadshows in Zwolle, Den Bosch en Rotterdam georganiseerd. Tijdens het evenement op 16, 17 en 18 september stonden er 23 leden van Visit USA met een stand op de locaties met als doel: de Nederlandse reisagent informeren en inspireren over het ‘andere Amerika’.

Brand USA Paviljoens

Jaarlijks organiseert Target Travel Marketing het Amerika Paviljoen op de belangrijkste consumentenbeurzen in de Benelux, zoals de Vakantiebeurs in Utrecht en de Salon des Vacances in Brussel. In nauwe samenwerking met Brand USA worden op een overzichtelijke manier de reismogelijkheden naar en in de USA getoond.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd geworden naar Target Travel Marketing en wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van evenementen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.