Online Marketing

Online Marketing is een belangrijk onderdeel in onze totale communicatiemix. Geen doel op zich, maar als een extra in te zetten tool om het imago van onze klanten te verstevigen, passend bij de uitstraling van de organisatie. Online Marketing is hierbij een hulpmiddel in de totale positionering van het bedrijf. E-marketing moet een geïntegreerd onderdeel zijn van de profilering van het bedrijf. Of u nu op zoekt bent naar advies over hoe u uw positie in Google kunt verbeteren of wilt weten wat de mogelijkheden zijn om uw conversie te verhogen. Onze e-commerce manager kan zorgen voor een plan dat past bij uw wensen. Target Travel Marketing heeft inmiddels veel ervaring met diverse websites.

  • (Micro) website development
  • SEO Marketing / Adwords Campaigns
  • Social Media
  • Webmarketing
  • E-mail Marketing
  • Affiliate Marketing

Online Marketing

Target Travel Marketing is een expert als het gaat om Online Marketing. Of dit nu op het gebied van Social Media is, het uitvoeren van zoekmachine marketing of het bouwen van een WordPress website. Wij zijn van alle markten thuis. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of offerte op maat.

Online Marketing Cases

Website Alamo.nl

Alamo.nl is een online autoverhuurbedrijf, aangesloten bij de ANVR, met meer dan 2000 verhuurlocaties wereldwijd. Per land en locatie zijn er vaak tientallen verschillende auto’s te boeken. Met al deze verschillende keuzemogelijkheden is het van belang voor Alamo.nl om een overzichtelijke website te presenteren, waarbij klanten gemakkelijk de informatie kunnen vinden

Kracht van Social Media

The Great American West bestaat uit vijf Amerikaanse staten: Idaho, Wyoming, Montana, North Dakota en South Dakota. Samen bundelen zij hun krachten voor internationale toeristische promotie. Target Travel Marketing werkt aan de vergroting van de naamsbekendheid in Nederland en België. In 2,5 jaar tijd is de Facebookpagina met meer dan 10.000 fans gegroeid.

SEO WorldWide Campers

WorldWide Campers, een jarenlange klant van Target Travel Marketing, biedt een online camperverhuurservice met partnerleveranciers over de hele wereld. Of de consument nu een droomreis door Canada wil maken of Nieuw-Zeeland van zijn bucketlist wil strepen, via de website van WorldWide Campers kunnen zij een gratis, vrijblijvende offerte opstellen.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd geworden naar Target Travel Marketing en wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van online marketing? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.