Media & PR

Persberichten, -aanvragen, -reizen en -conferenties, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Wij kunnen op vaste- of op projectbasis media & PR-zaken voor u uitvoeren. Wij brengen uw boodschap graag over naar uw doelgroep(en), via on- en offline media. Hiervoor zetten wij ons uitgebreide bestand van mediarelaties in.

Loyaal netwerk in Media & PR

Onze database Media & PR relaties bestaat uit een loyaal netwerk van reisjournalisten, freelancers, bloggers en redacteurs waar we regelmatig en persoonlijk contact mee onderhouden. Daarnaast hebben we jarenlange samenwerkingen met grote uitgeverijen.

Persreizen en evenementen

Target Travel Marketing heeft door de jaren heen talloze persreizen en evenementen georganiseerd. Wilt u zien welke publicaties er verschenen zijn naar aanleiding van groepspersreizen en/of individuele persreizen, kijk dan in ons Publicatie overzicht.

  • Media Strategie & Planning

  • Persberichten

  • Persconferenties & Events

  • Geïntegreerde advertentiecampagnes

  • Consumer Promotions

  • Nieuwsbrieven

  • Organisatie van persreizen

  • Knipselservice en rapportages

  • Vertalingen

Persberichten en teksten

Naast de organisatie van reizen en evenementen, is TTM gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor zowel on- als offline media. Een overzicht van onze persberichten vindt u in ons Laatste Nieuws.

Media & PR Cases

Mediaworkshop Reizen 2020

In samenwerking organiseert Target Travel jaarlijks hét persevenement voor de reisbranche: Mediaworkshop Reizen. De Mediaworkshop valt op de vakdag van de Vakantiebeurs en is het event voor nieuws en inspiratie voor alle reismedia, reisjournalisten, fotografen, online en offline media in Nederland.

ACSI FreeLife Magazine

Target Travel Marketing heeft voor ACSI FreeLife magazine een camperreis door de staten van Real America mogelijk gemaakt, in samenwerking met WorldWide Campers. Deze reis door het westen van Amerika heeft plaats gevonden in het voorjaar van 2017. Dit heeft geresulteerd in een 14-pagina tellend cover artikel.

LXRY

LXRY Magazine: roadtrip Texas

Voor onze klant Alamo.nl heeft Target Travel Marketing de publicatie Roadtrip Texas: tussen Kunst en Cowboys verzorgd in het magazine LXRY. Voor het artikel zijn Harmke Kraak en Esther Quelle met een  Alamo.nl huurauto door Texas gereisd. Hun reisverslag is gepubliceerd in een spread van 14 pagina’s.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd geworden naar Target Travel Marketing en wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van Media & PR? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.