Over ons

Marketing en Communicatiebureau in de Benelux

Target Travel Marketing zit in Maarssen, in het midden van het land, en is al ruim dertig jaar gespecialiseerd in alle aspecten van reisgerelateerde Marketing en Communicatie in de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt. Op het gebied van destination marketing treden wij op als de vertegenwoordiger van diverse opdrachtgevers. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het (mede) organiseren van beurzen en evenementen zoals het Amerika Paviljoen op de Vakantiebeurs in Utrecht. Wij onderhouden nauw contact met de media, geven presentaties, schrijven en verzenden nieuwsbrieven en persberichten en organiseren diverse persreizen.

Destination Marketing

Wilt u uw organisatie, product of website promoten in Nederland, België of Luxemburg, dan bent u bij Target Travel Marketing aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in Destination Marketing en beschikken over de juiste kennis en de contacten om uw bedrijf onder de aandacht te brengen in de Benelux. Lees meer

Events

Wilt u uw bestemming of product onder de aandacht brengen op de Benelux markt? Dan helpen wij u graag! Target Travel Marketing is al jarenlang expert op het gebied van pers- en trade evenementen en biedt advies, ondersteuning en alles wat komt kijken bij de organisatie van een evenement. Lees meer

Media & PR

Persberichten, -aanvragen, -reizen en -conferenties, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Wij kunnen op vaste- of op projectbasis media & PR-zaken voor u uitvoeren. Maar ook op het gebied van social media bent u bij ons op het juiste adres. Lees meer

Online Marketing

Online Marketing is een belangrijk onderdeel in onze totale communicatiemix. Geen doel op zich, maar als een extra in te zetten tool om het imago van onze klanten te verstevigen, passend bij de uitstraling van de organisatie. Online is een hulpmiddel in de totale positionering van het bedrijf. Lees meer

 

Onze klanten

Target Travel Marketing heeft een diversiteit aan klanten en projecten die terug te vinden zijn in ons portfolio. Voor veel bestemmingsklanten, zoals The Great American West en Travel South USA zijn wij al jaren het representatiekantoor in de Benelux.

 

Team Target

Ons team bestaat uit gepassioneerde en gedreven professionals, in staat om marketing & PR campagnes toe te spitsen op de behoeften van elke klant. We zijn resultaat gedreven en doen wat we beloven.

Arjan Helle

Managing Director

Arjan Helle is eigenaar van Target Travel Marketing. Hij is geboren en getogen in Amsterdam en startte zijn carrière in de internationale hotelbusiness na het afronden van zijn studies rechten, bedrijfskunde en hospitality. Inmiddels woont en werkt hij voornamelijk in de VS.

Hanny Fluit

General Manager/ CMO

Hanny is General Manager/ CMO van Target Travel Marketing. Ze is afgestudeerd in Uitgaand Toerisme aan de NHTV in Breda, aangevuld met onder andere NIMA-B. Hanny heeft het toerisme door en door leren kennen bij diverse touroperators, waar zij functies als Marketing Manager en Hoofd Inkoop vervulde.

Marjolein Fraanje

General Manager/ COO

Marjolein is General Manager/ COO van het bedrijf. Ze heeft HBO Bedrijfskunde gestudeerd en is in 1993 bij Target Travel Marketing begonnen. Het bedrijf kent ze van haver tot gort en met veel klanten, tour operators en journalisten heeft ze een jarenlange en trouwe band opgebouwd.

Miranda Fennis

Customer Service Medewerker

Miranda heeft jarenlange ervaring in de (zaken)reisbranche. Zo is zij een Inplant Manager geweest bij een Amerikaans multinational bedrijf. In haar rol als Customer Service Medewerker komt haar liefde voor Amerika en Canada goed van pas. Elementen als collegialiteit en humor vindt ze enorm waardevol in een baan en deze komen samen bij Target Travel.

Linda Rijerkerk

Sales & Product Specialist

Linda is Sales & Product Specialist bij Target Travel. Ze heeft na haar studie toerisme, 12 jaar bij een verre reizen specialist gewerkt. Deze ervaring, samen met haar passie om te verkopen, wordt in deze functie optimaal benut. Naast verkopen, heeft zij ook nauw contact met de verschillende agenten en houdt ze het productaanbod van Worldwide Campers up-to-date.

Stigne van Woerkom

International Sales & Support Specialist

Stigne heeft aan de Hotelschool gestudeerd in Den Haag en stage gelopen in Brussel. Vervolgens heeft ze drie jaar in Ierland gewoond, voordat ze terugging naar Nederland. Ze is een echte teamplayer, houdt van reizen en wil graag klanten inspireren. Bovendien zorgt het werken in een klein en hecht team ervoor dat ze elke dag met plezier naar haar werk gaat.

Vivien Hulsebosch

Marketing & Account Manager

Vivien heeft tijdens haar studie Tourism Management stage gelopen bij verschillende DMO’s waaronder Amsterdam & Partners en Utrecht Marketing. Na haar afstuderen heeft ze 1,5 jaar gewerkt op de marketingafdeling bij Hilton in Amsterdam. Deze marketing ervaringen en haar passie voor de VS komen perfect samen in haar rol bij Target Travel.

Rianne van der Linden

Marketing & Account Executive

Rianne werkt als Marketing & Account Executive bij Target Travel Marketing. Ze heeft in januari 2021 haar Bachelor Tourism Management afgrond. Door deze opleiding is haar interesse in marketing gewekt. Bij Target Travel Marketing combineert ze deze interesse en haar enthousiasme samen met haar passie voor grafisch design.

Vera van der Veer

Marketing & Account Executive

Vera heeft na haar opleidingen Toerisme en Communicatiemanagement, 11 jaar voor een verre reizen specialist gewerkt als Travel Consultant en Product Assistent. Vervolgens kwam ze terecht bij Target Travel Marketing in de rol van Marketing & Account Executive. Hierin komen haar passies voor reizen, schrijven en marketing gerelateerde zaken perfect samen!

Joost Verheij

Junior Marketing & Account Executive

Joost heeft tijdens zijn studie in 2022/2023 vijf maanden stage gelopen bij Target Travel Marketing. Nadat hij in juni 2023 zijn Bachelor Tourism Management heeft behaald, besloot hij zich opnieuw bij het Target Travel team aan te sluiten. Hij gaat aan de slag als Junior Marketing & Account Executive waarbij hij onder meer zal focussen op data-analyses.