Over ons

Marketing en Communicatie bureau in de Benelux

Target Travel Marketing is gevestigd in Maarssen, in het midden van het land, en is al ruim dertig jaar gespecialiseerd in alle aspecten van reisgerelateerde Marketing en Communicatie in de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt. Op het gebied van destination marketing treden wij op als de vertegenwoordiger van diverse opdrachtgevers. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het organiseren van de Brand USA Paviljoens op de Vakantiebeurs in Utrecht en op het Vakantiesalon in Brussel, België. Wij onderhouden contact met de media in Nederland, België en Luxemburg, schrijven en verzenden nieuwsbrieven en persberichten en organiseren persreizen en persconferenties. Daarnaast geven wij in eigen beheer Travel Planners over de USA uit waarin allerhande informatie over reizen naar deze landen te vinden is. Om het belang van de Benelux markt voor Amerikaanse bestemmingen duidelijk te maken wij elk jaar een trendrapport.

Destination Marketing

Wilt u uw organisatie, product of website promoten in de ‘Lage Landen’, dan bent u bij Target Travel Marketing aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in Destination Marketing en beschikken over de juiste kennis en de contacten om uw bedrijf onder de aandacht te brengen in de Benelux. Lees meer

Events

Wilt u uw bestemming of product onder de aandacht brengen op de Benelux markt? Dan helpen wij u graag! Target Travel Marketing is al jarenlang expert op het gebied van pers- en trade evenementen en biedt advies, ondersteuning en alles wat komt kijken bij de organisatie van een evenement. Lees meer

Media & PR

U wilt uw boodschap laten horen op de Nederlandse en Belgische markt? Persberichten, persaanvragen, persreizen, persconferenties, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Media & PR kunnen wij op vaste – of op projectbasis voor u uitvoeren. Ook voor social media bent u bij ons op het juiste adres. Lees meer

Online Marketing

Online Marketing is een belangrijk onderdeel in onze totale communicatiemix. Geen doel op zich, maar als een extra in te zetten tool om het imago van onze klanten te verstevigen, passend bij de uitstraling van de organisatie. Online is een hulpmiddel in de totale positionering van het bedrijf. Lees meer

Onze tevreden klanten

Target Travel Marketing heeft een diversiteit aan klanten en projecten die terug te vinden zijn in ons portfolio. Voor veel bestemmingsklanten, zoals Great American West en Travel South zijn wij al jaren het representatiekantoor in de Benelux.

Bekijk onze Portfolio

Team Target

Ons team bestaat uit gepassioneerde en gedreven professionals, in staat om marketing & PR campagnes toe te spitsen op de behoeften van elke klant. We zijn resultaat gedreven en doen wat we beloven. Hieronder maakt u kennis met het team van Target Travel Marketing:

Arjan Helle

Managing Director

Arjan Helle is eigenaar van Target Travel Marketing. Arjan is geboren en getogen in Amsterdam, en startte zijn carrière in de internationale hotelbusiness na het afronden van zijn studies rechten, bedrijfskunde en hospitality.

Hanny Fluit

General Manager

Hanny is General Manager /CMO van de organisatie. Ze is afgestudeerd in Uitgaand Toerisme aan de NHTV in Breda, aangevuld met onder andere NIMA-B. Hanny heeft het toerisme door en door leren kennen bij diverse touroperators, waar zij functies als Marketing Manager en Hoofd Inkoop vervulde.

Marjolein Fraanje

General Manager

Marjolein is General Manager /COO van het bedrijf. Ze heeft HBO Bedrijfskunde gedaan en is in 1993 bij Target begonnen. Het bedrijf kent ze van haver tot gort en met veel klanten, tour operators en journalisten heeft ze een jarenlange band.

Laura Cieremans

Sales & Customer Service Specialist

Met veel plezier werkt Laura in het toerisme, na haar HBO studie in deze richting. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze branche interessant voor haar. Reizen is een van haar favoriete hobby’s en ze helpt graag anderen bij het plannen van een mooie reis.

Linda Rijerkerk

Sales & Product Specialist

Linda is Sales & Product Specialist bij Target Travel. Ze heeft na haar studie toerisme, 12 jaar bij een verre reizen specialist gewerkt. Deze ervaring, samen met haar passie om te verkopen, wordt in deze functie optimaal benut. Naast verkopen, heeft zij ook nauw contact met de verschillende agenten en houdt ze het productaanbod van Worldwide Campers up-to-date.

Stigne van Woerkom

International Sales & Support Specialist

Stigne heeft aan de Hotelschool gestudeerd in Den Haag, stage gelopen in Brussel en drie jaar in Ierland gewoond. Ze is een echte teamplayer en het werken in een klein en hecht team zorgt ervoor dat ze elke dag met plezier naar haar werk gaat.

Rianne van der Linden

Account & Marketing Executive

Rianne werkt als Account & Marketing executive bij Target Travel Marketing. Ze heeft in januari 2021 haar Bachelor Tourism Management afgrond. Door deze opleiding is haar interesse in marketing gewekt. Bij Target Travel Marketing combineert ze deze interesse en haar enthousiasme samen met haar passie voor grafisch design.

Vera van der Veer

Account & Marketing Executive

Vera is Account & Marketing Executive bij Target Travel Marketing. Ze heeft ruim 11 jaar voor een verre reizen specialist gewerkt op de productafdeling. Bij Target Travel Marketing combineert ze haar passie voor de reiswereld met marketing en backoffice gerelateerde zaken.

Hans Visser

Accountant

Sinds 2005 beheert Hans een dag per week de financiën bij Target Travel Marketing. Hij geeft aan dat hij het bijzonder vindt dat de organisatie ondanks de groei van klanten, accounts, activiteiten en medewerkers zijn identiteit heeft behouden.