Events

Wilt u uw bestemming of product onder de aandacht brengen in Nederland, België of Luxemburg? Dan helpen wij u graag! Target Travel Marketing is al jarenlang expert op het gebied van pers, trade- en consumenten evenementen en biedt advies, ondersteuning en alles wat komt kijken bij de organisatie van een workshop, seminar, events, perslunch of een sales missie. Dankzij ons uitgebreide pers- en trade netwerk en onze kennis van de markt generen wij de gewenste exposure op de Benelux markt. Jaarlijks organiseren wij bijvoorbeeld het Brand USA Paviljoen op de Vakantiebeurs in Utrecht en Salon des Vacances in Brussel. Kortom, wilt u op de juiste manier in contact komen met de Benelux markt en bent u op zoek naar een professionele partner? Dan bent u bij Target Travel Marketing aan het juiste adres.

  • Workshops
  • Seminars
  • Sales Missies

  • Borrels & recepties

  • Representatie op beurzen en evenementen

  • Paviljoenen op consumenten beurzen

Evenementenkalender

Bekijk de evenementenkalender van Target Travel Marketing en kom meer te weten over de verschillende evenementen die wij organiseren en waar wij aan deelnemen. Wilt u op de hoogte blijven van onze evenementen? Neem contact met ons op.

Bekijk alle evenementen

Vakantiebeurs 2020

15 januari 2020 @ 10:00 - 19 januari 2020 @ 17:30

Event Cases

Brand USA Paviljoens

Jaarlijks organiseert Target Travel Marketing het Amerika Paviljoen op de belangrijkste consumentenbeurzen in de Benelux, zoals de Vakantiebeurs in Utrecht en de Salon des Vacances in Brussel. In nauwe samenwerking met Brand USA worden op een overzichtelijke manier de reismogelijkheden naar en in de USA getoond.

Lees deze case

IPW 2017

IPW is al 50 jaar de belangrijkste internationale beurs voor iedereen die wat doet met reizen naar en in Amerika. In drie dagen kan men 44 vooraf geplande afspraken maken met meer dan 1300 aanbieders van reisproduct in de USA, een staat, een regio, een accommodatie, autohuur, attractie etc. etc.

Lees deze case

RMI Salesmissie Benelux

TTM organiseerde een salesmissie voor de vertegenwoordigers van de staten North Dakota, Montana, Wyoming en South Dakota en het overkoepelende Rocky Mountain International (Real America). In twee dagen tijd ontmoetten zij ruim 60 geïnteresseerde touroperators, reisagenten, MICE, media en airline contacten.

Lees deze case

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd geworden naar Target Travel Marketing en wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van evenementen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.