Wilt u uw bestemming of product onder de aandacht brengen op de Benelux markt? Dan helpen wij u graag! Target Travel Marketing is al jarenlang expert op het gebied van pers- en trade evenementen en biedt advies, ondersteuning en alles wat komt kijken bij de organisatie van een workshop, seminar, events, perslunch of een sales missie. Dankzij ons uitgebreide pers- en trade netwerk en onze kennis van de markt generen wij de gewenste exposure op de Benelux markt. Kortom, wilt u op de juiste manier in contact komen met de Benelux markt en bent u op zoek naar een professionele partner? Dan bent u bij Target Travel Marketing aan het juiste adres.

Events van Target Travel Marketing

De volgende evenementen van Target Travel Marketing staan op de agenda. Ook ziet u een overzicht van de evenementen die Target Travel Marketing met succes heeft georganiseerd in het verleden:

Vakantiesalon 1 – 4 februari 2018
Net als voorgaande jaren neemt Target Travel Marketing de logistieke organisatie van het Brand USA Paviljoen op het Vakantiesalon voor haar rekening. Lees meer over het Brand USA Paviljoen op het Vakantiesalon 2018.
Vakantiebeurs: 9 – 14 januari 2018
Als vanouds neemt Target Travel Marketing de logistieke organisatie van het Brand USA Paviljoen voor haar rekening. Bigger and better than ever, zo zien we 2018 voor ons! Lees meer over het Brand USA Paviljoen op de Vakantiebeurs 2018.
Travel South USA International Showcase: 27 november - 30 november 2017
Charleston, South Carolina is in 2017 gastheer voor de jaarlijkse inkoopbeurs Travel South USA's International Showcase. Deze unieke inkoopbeurs geeft internationale touroperators de mogelijkheid om de belangrijkste aanbieders uit het Zuiden van Amerika te ontmoeten. Lees meer over Travel South USA International Showcase 2017.
Travel South USA International Showcase: 28 november - 1 december 2016
Atlanta, Georgia is in 2016 gastheer voor de jaarlijkse inkoopbeurs Travel South USA's International Showcase. Deze unieke inkoopbeurs geeft internationale touroperators de mogelijkheid om de belangrijkste aanbieders uit het Zuiden van Amerika te ontmoeten. Lees meer over Travel South USA International Showcase 2016.
RMI Round Up 2016, Cody, Wyoming: 3 - 7 mei 2016
De jaarlijkse Round Up, georganiseerd door Rocky Mountain International, vindt in 2016 plaats in Cody, Wyoming van 3 t/m 7 mei. Lees meer over de Round Up 2016
Colorado pers & trade fam trip 30 april – 9 mei 2016
Target Travel Marketing organiseert in opdracht van Colorado Tourism een studiereis voor zowel touroperators als mediacontacten. In samenwerking met Icelandair maakt men kennis met Colorado en een aantal highlights zoals Denver en Black Canyon of the Gunnison National Park. Lees meer over deze reis.
Vakantiesalon 4 – 8 februari 2016
Net als voorgaande jaren neemt Target Travel Marketing de logistieke organisatie van het Brand USA Paviljoen op het Vakantiesalon voor haar rekening. Lees meer over het Brand USA Paviljoen op het Vakantiesalon 2016.
Vakantiebeurs: 12 – 17 januari 2016
Als vanouds neemt Target Travel Marketing de logistieke organisatie van het Brand USA Paviljoen voor haar rekening. Bigger and better than ever, zo zien we 2016 voor ons! Lees meer over het Brand USA Paviljoen op de Vakantiebeurs 2016.
Travel South USA International Showcase: 30 november - 3 december 2015
Charlotte, North Carolina is in 2015 gastheer voor de jaarlijkse inkoopbeurs Travel South USA's International Showcase. Deze unieke inkoopbeurs geeft internationale touroperators de mogelijkheid om de belangrijkste aanbieders uit het Zuiden van Amerika te ontmoeten. Lees meer over Travel South USA International Showcase 2015
USA Canada reisbeurs: 31 oktober en 1 november
Op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november wordt van 10 - 18 uur in Hotel & Theater Figi in Zeist weer de USA/Canada reisbeurs gehouden. Deze is voor iedereen die geïnteresseerd is in en meer wil weten over reizen naar Canada en de USA. Namens onze klant Rocky Mountain International neemt Target Travel Marketing deel aan deze reisbeurs in Zeist. Zij staan hier samen met andere reisspecialisten, airlines, motor-/auto- en camperverhuurders én steden, provinciën en staten. Onze collega's delen graag hun kennis en inside-tips met u zodat u uw ideale vakantiereis naar dit mooie gedeelte van de USA kunt samenstellen! Meer inspiratie kunt u opdoen in de grote bioscoop zaal, hier worden gratis doorlopend informatieve lezingen aangeboden, afgewisseld door sfeervolle video presentaties. Ook voor kinderen is er van alles te beleven en te doen. Op vertoon van het entreebewijs kunnen zij met korting een matineevoorstelling bezoeken in de naast gelegen bioscoop. Zo genieten zij van een leuke film terwijl u zich rustig op de beurs kunt oriënteren voor een passende vakantie! Op YouTube kunt u een impressie zien van afgelopen jaar.
TravelPressentation: 29 oktober
De jaarlijkse TravelPressentation is hét moment voor Nederlandse media om kennis te maken met een flink aantal toeristische bestemmingen en diensten. Target Travel Marketing is namens haar klant Rocky Mountain International aanwezig. De staten Montana, Wyoming, North Dakota en South Dakota zijn geliefde bestemmingen voor de meer dan 120 reisjournalisten, travelreporters, fotografen, auteurs, uitgevers, programmamakers, redactieleden, columnisten en bloggers die deze mediaworkshop bezoeken. De staten presenteren zich in Nederland als WildWest USA en bieden het "echte Amerika". Ongerepte natuur, cowboys & indians, historische plaatsen en iconische plaatsen zijn de ingredienten voor veel verhalen en artikelen.
Verre Reizen Event Den Haag: 24 en 25 oktober
Target Travel Marketing organiseert het officiële Brand USA Paviljoen op deze specialistische beurs die zich helemaal richt op verre vakanties. Lees meer over het Brand USA Paviljoen op de Verre Reizen Events.
Verre Reizen Event Antwerpen: 10 en 11 oktober
Target Travel Marketing organiseert het officiële Brand USA Paviljoen op deze specialistische beurs die zich helemaal richt op verre vakanties. Lees meer over het Brand USA Paviljoen op de Verre Reizen Events.
RMI Megafam 2015: september 2015
De jaarlijkse RMI Megafam vindt dit jaar plaats van 9 tot 17 september in de staten North Dakota & South Dakota en van 18 tot 26 september in Zuid West Montana. Lees meer over de RMI Megafam 2015.
Salesmissie Travel South: 22 & 23 juni 2015
Travel South is op 22 juni in Nederland (Amsterdam) en 23 juni in België (Brussel) voor een salesmissie met vertegenwoordigers uit o.a. Georgia en Louisiana. Meld je direct aan voor de workshops!
European Tourism reception event Utah: 8 juni 2015
IPW 2015: 30 mei t/m 3 juni 2015
Target Travel Marketing is ook dit jaar weer aanwezig op de International Pow Wow in Orlando
FAM trip Colorado: 13 - 21 mei 2015
Target Travel Marketing organiseert in opdracht van Colorado Tourism een studiereis voor touroperators. In samenwerking met Icelandair maken touroperators kennis met Colorado en een aantal van haar highlights zoals Denver en Mesa Verde National Park.
DNE Tourism Summit & International Marketplace 2015: 20 – 30 april 2015
DNE, Discover New England vertegenwoordigt de staten Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Vermont and Rhode Island.
RMI Round Up 2015, Sioux Falls, South Dakota: 12 - 16 april 2015
De jaarlijkse Round Up van Rocky Mountain International vindt in 2015 plaats in Sioux Falls, South Dakota van 12 - 16 april 2015. Lees meer over de Round Up 2015
De Reizigersbeurs van Tioga Tours: 29 maart 2015
Zondag 29 maart staat Slot Zeist in het teken van de jaarlijkse Amerika & Canada Reizigersbeurs van Tioga Tours. De beurs is bedoeld voor en door reizigers naar Amerika en/of Canada en is perfect om inspiratie op te doen, informatie in te winnen of ervaringen uit te wisselen. Target Travel Marketing is aanwezig voor onze klant Rocky Mountain International.
Salesmissie Utah: 16 & 17 Maart 2015
Vertegenwoordigers van de staat Utah brengen een bezoek aan Nederland en ontmoeten 10 tour operators en airlines in twee dagen.
ITB Berlijn: 4 maart 2015
Target Travel Marketing is aanwezig op op de ITB 2015 in Berlijn.
Brand USA Paviljoen - Vakantiebeurs 2015: 13 - 18 januari 2015
Target Travel Marketing (TTM) neemt komend jaar de logistieke organisatie van het Brand USA paviljoen weer voor haar rekening. Met veel enthousiasme en inspiratie spannen we ons voor Vakantiebeurs 2015 in om de Verenigde Staten te promoten. Bekijk alle informatie omtrent de Vakantiebeurs 2015!
Colorado Tourism Event: 12 december 2014
Vrijdag 12 december 2014 bracht het team van Colorado Tourism een bliksembezoek aan Nederland. Tijdens deze introductie op de Nederlandse markt gaven zij een korte presentatie over Colorado en ontmoetten zij contacten uit de reisbranche en media. Consul General van de Verenigde Staten van Amerika, Randy Berry, was tevens aanwezig en vertelde vol enthousiasme over zijn ‘home state’ Colorado. Na de presentaties was er gelegenheid informeel kennis te maken met elkaar. Vakblad TravelPro maakte een kort verslag van de bijeenkomst dat gepubliceerd is op hun website en in het blad zelf, wat extra exposure creëerde voor de klant richting de reisbranche. Target Travel Marketing organiseerde deze bijeenkomst voor Colorado Tourism, van uitnodigingstraject tot eventplanning en ondersteuning van de klant.
Travel South USA International Showcase: 2 - 5 december 2014
New Orleans is in 2014 gastheer voor de jaarlijkse inkoopbeurs Travel South USA's International Showcase. Deze unieke inkoopbeurs geeft internationale touroperators de mogelijkheid om de belangrijkste aanbieders uit het Zuiden van de VS te ontmoeten. Lees meer over Travel South 2014
RMI Megafam 2014: 5 - 18 september 2014
De jaarlijkse RMI Megafam vindt plaats van 5 t/m 13 september in de staten North Dakota & South Dakota en van 10 t/m 18 september in Wyoming & Montana.
Persreis Texas: 19 - 25 mei, 2014
In opdracht van Texas Tourism organiseert Target Travel Marketing een Golf & Wellness persreis naar de staat Texas in de Verenigde Staten. Dallas, Fort Worth en de Wildcatter Ranch zullen tijdens deze persreis bezocht worden. De inschrijving voor deze persreis is gesloten.
DNE Tourism Summit & International Marketplace 2014: 19 – 21 mei 2014
DNE, Discover New England vertegenwoordigt de staten Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Vermont and Rhode Island. Lees meer over de DNE Tourism Summit & International Marketplace 2014
RMI Round Up 2014, Missoula, MT: 29 april – 3 mei 2014
Ieder jaar biedt Rocky Mountain International, het marketingbureau voor Idaho, Montana, South Dakota en Wyoming, internationale touroperators de kans kennis te maken met deze staten. Lees meer over de Round Up 2014
Persreis IJsland & Colorado: 24 feb - 4 maart, 2014
In opdracht van Icelandair en Colorado Tourism organiseert Target Travel Marketing een wintersportpersreis naar IJsland, Denver en de ski resorts Breckenridge, Vail en Aspen/Snowmass. De inschrijving voor deze persreis is gesloten.
Vakantiesalon 2014: 6 – 10 februari 2014
Vanaf 6 februari 2014 kunnen bezoekers in Paleis 7 terecht voor rondreizen in Amerika, camperreizen, kampeerreizen, stedentrips en nog veel meer! Lees meer over de Vakantiesalon 2014
Brand USA Paviljoen - Vakantiebeurs 2014: 14 - 19 januari 2014
Jarenlang heeft Target Travel Marketing de organisatie verzorgd van het BrandUSA paviljoen op de Vakantiebeurs in Utrecht. Door aanbieders in een paviljoen samen te brengen kunnen consumenten en vakbezoekers op een overzichtelijke manier alle informatie vinden over reizen in en naar de USA. Bekijk alle informatie omtrent de Vakantiebeurs!

Cases