Marketing en Communicatie bureau in de Benelux

Target Travel Marketing is gevestigd in Vleuten, in het midden van het land, en is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in alle aspecten van reisgerelateerde Marketing en Communicatie in de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt. Op het gebied van destination marketing treden wij op als de vertegenwoordiger van diverse opdrachtgevers. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het organiseren van de Brand USA Paviljoens op de Vakantiebeurs in Utrecht en op het Vakantiesalon in Brussel, België. Wij onderhouden contact met de media in Nederland, België en Luxemburg, schrijven en verzenden nieuwsbrieven en persberichten en organiseren persreizen en persconferenties. Daarnaast geven wij in eigen beheer Travel Planners over de USA en Canada uit waarin allerhande informatie over reizen naar deze landen te vinden is. Om het belang van de Benelux markt voor Amerikaanse bestemmingen duidelijk te maken hebben wij een serie Infographics ontwikkeld.

Bekijk de Flyer

Flyer Target Travel Marketing

In onze flyer staat een overzicht van alle diensten die wij aanbieden op het gebied van destination marketing, events, media & pr en online marketing. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Bekijk de Flyer

Team Target

Ons team bestaat uit 12 gepassioneerde en gedreven professionals, in staat om marketing & PR campagnes toe te spitsen op de behoeften van elke klant. We zijn resultaat gedreven en doen wat we beloven. Hieronder maakt u kennis met het volledige team van Target Travel Marketing: