Over ons

Marketing en Communicatie bureau in de Benelux

Target Travel Marketing is gevestigd in Maarssen, in het midden van het land, en is al bijna dertig jaar gespecialiseerd in alle aspecten van reisgerelateerde Marketing en Communicatie in de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt. Op het gebied van destination marketing treden wij op als de vertegenwoordiger van diverse opdrachtgevers. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het organiseren van de Brand USA Paviljoens op de Vakantiebeurs in Utrecht en op het Vakantiesalon in Brussel, België. Wij onderhouden contact met de media in Nederland, België en Luxemburg, schrijven en verzenden nieuwsbrieven en persberichten en organiseren persreizen en persconferenties. Daarnaast geven wij in eigen beheer Travel Planners over de USA uit waarin allerhande informatie over reizen naar deze landen te vinden is. Om het belang van de Benelux markt voor Amerikaanse bestemmingen duidelijk te maken wij elk jaar een trendrapport.

Destination Marketing

Wilt u uw organisatie, product of website promoten in de ‘Lage Landen’, dan bent u bij Target Travel Marketing aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in Destination Marketing en beschikken over de juiste kennis en de contacten om uw bedrijf onder de aandacht te brengen in de Benelux. Lees meer

Events

Wilt u uw bestemming of product onder de aandacht brengen op de Benelux markt? Dan helpen wij u graag! Target Travel Marketing is al jarenlang expert op het gebied van pers- en trade evenementen en biedt advies, ondersteuning en alles wat komt kijken bij de organisatie van een evenement. Lees meer

Media & PR

U wilt uw boodschap laten horen op de Nederlandse en Belgische markt? Persberichten, persaanvragen, persreizen, persconferenties, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Media & PR kunnen wij op vaste – of op projectbasis voor u uitvoeren. Ook voor Social Media bent u bij ons op het juiste adres. Lees meer

Online Marketing

Online Marketing is een belangrijk onderdeel in onze totale communicatiemix. Geen doel op zich, maar als een extra in te zetten tool om het imago van onze klanten te verstevigen, passend bij de uitstraling van de organisatie. Online is een hulpmiddel in de totale positionering van het bedrijf. Lees meer

Onze tevreden klanten

Target Travel Marketing heeft een diversiteit aan klanten en projecten die terug te vinden zijn in ons portfolio. Voor veel bestemmingsklanten, zoals Real America en Mississippi & Tennessee Tourism zijn wij al jaren het representatiekantoor in de Benelux.

Bekijk onze Portfolio

Team Target

Ons team bestaat uit gepassioneerde en gedreven professionals, in staat om marketing & PR campagnes toe te spitsen op de behoeften van elke klant. We zijn resultaat gedreven en doen wat we beloven. Hieronder maakt u kennis met het volledige team van Target Travel Marketing:

Arjan Helle

Managing Director

Arjan Helle is eigenaar van Target Travel Marketing. Arjan is geboren en getogen in Amsterdam, en startte zijn carrière in de internationale hotelbusiness na het afronden van zijn studies rechten, bedrijfskunde en hospitality.

Hanny Fluit

General Manager

Hanny is General Manager /CMO van de organisatie. Ze is afgestudeerd in Uitgaand Toerisme aan de NHTV in Breda, aangevuld met onder andere NIMA-B. Hanny heeft het toerisme door en door leren kennen bij diverse touroperators, waar zij functies als Marketing Manager en Hoofd Inkoop vervulde.

Marjolein Fraanje

General Manager

Marjolein is General Manager /COO van het bedrijf. Ze heeft HBO Bedrijfskunde gedaan en is in 1993 bij Target begonnen. Het bedrijf kent ze van haver tot gort en met veel klanten, tour operators en journalisten heeft ze een jarenlange band.

Marliz Schouten

Account- en Marketing Executive

Marliz is Account- Marketing Executive bij Target Travel Marketing. Ze is in 2016 afgestudeerd in Communicatie op Hogeschool Windesheim. Tijdens haar studie heeft ze een half jaar in Chongqing, China gewoond en gestudeerd.

Iris Buskermolen

Account- en Marketing Executive

Na haar studie Commerciële Economie heeft ze zich gespecialiseerd in marketing middels de studie Marketing Management aan Tilburg University. Tijdens haar studie heeft ze een halfjaar in Istanbul gestudeerd.

Andrea van Velzen

Customer- en Salessupport Manager

Andrea is onze Customer- en Salessupport manager. Ze heeft de opleidingen MTRO en HBO Toerisme afgerond en daarna werkervaring opgebouwd in de reiswereld. Andrea is gestart als reisadviseur/maatwerk specialist.

Sabine Nanlohy

Customer Service

Na twintig jaar met veel plezier bij reisbureaus te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bij het reisbureau heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan en talloze landen mogen zien.

Laura Cieremans

Customer Service

Laura is customer service medewerker bij Target Travel. Met veel plezier heeft ze een aantal jaar in het toerisme gewerkt, na haar HBO studie in deze richting te hebben afgerond. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze branche zo interessant. Laura reist zelf graag en vind het leuk om anderen te helpen met het voorbereiden van een reis.

Nina Ruigrok

Customer Service

Nina is customer service medewerker bij Target Travel. Na haar opleiding HBO toerisme te hebben afgerond, is zij met een omweg bij Target Travel gekomen. Hiervoor heeft ze gewerkt voor verschillende reisorganisaties en heeft ze veel kunnen leren over bestemmingen zowel binnen als buiten Europa.

Danny van ’t Hul

E-Commerce Manager

Danny is onze freelance E-Commerce Manager. The Wiz Kid van ons bedrijf en altijd online op Social Media. Na het behalen van zijn studie Toerisme & Recreatie aan het MTRO verhuisde hij naar Spanje, waar hij werkte in het animatieteam van een hotel.

Hans Visser

Accountant

Sinds 2005 mag ik een dag per week de financiën bij Target Travel Marketing beheren. Ik vind het bijzonder dat de organisatie ondanks de groei van klanten, activiteiten en medewerkers zijn identiteit heeft behouden.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd geworden naar Target Travel Marketing en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.