Cases Online Marketing

Case: Kracht van Social Media

Categorie: Online Marketing
Periode: ongoing
Account: The Great American West

The Great American West bestaat uit vijf staten in het noordwesten van Amerika: Idaho, Wyoming, Montana, North Dakota en South Dakota, die hun krachten bundelen voor internationale toeristische promotie. Deze dunbevolkte staten bezitten prachtige natuur en veel wildlife, kortom ideaal voor een roadtrip! Maar onbekend maakt onbemind en daarom werkt Target Travel Marketing hard aan het vergroten van de naamsbekendheid van deze staten onder Nederlandse en Belgische reizigers. Door op Facebook actief reisinspiratie, routetips en prachtige beelden te delen, wordt het aantal fans van The Great American West maandelijks groter. In 2,5 jaar tijd is de Facebookpagina met meer dan 10.000 fans gegroeid en onderhoudt Target Travel Marketing een gemiddeld IPM (meetinstrument voor engagement) van 45/100. De resultaten van alle Facebook campagnes worden maandelijks gedeeld met onze klant in een gedetailleerde rapportage. Hierdoor is er ruimte voor evaluatie en kunnen we de content en campagnes afstemmen op het boekingsseizoen en de reistrends.

Case: Website Alamo.nl

Categorie: Online Marketing
Periode: ongoing
AccountAlamo.nl

Alamo.nl is een online autoverhuurbedrijf met meer dan 2000 verhuurlocaties wereldwijd. Per land en locatie zijn er vaak tientallen verschillende auto’s te boeken. Met al deze verschillende keuzemogelijkheden is het van belang voor Alamo.nl om een overzichtelijke website te presenteren, waarbij klanten gemakkelijk de informatie kunnen vinden, die zij zoeken. Target Travel Marketing beheert het online profiel van Alamo.nl, waarbij naast social media de website een prominente rol speelt. Target Travel Marketing produceert alle content voor de landingspagina’s van de verschillende landen en locaties, maar ook de nieuwsberichten, blogs en aanbiedingen. Naast alle content, is Target Travel ook verantwoordelijk voor de bouw en de SEO van de website. Maandelijks wordt geanalyseerd en teruggekoppeld hoe het online profiel van Alamo.nl scoort.

Case: Social Media Travel South

Categorie: Online Marketing
Periode: ongoing
AccountTravel South USA

Travel South USA bestaat uit twaalf Amerikaanse staten: Alabama, Arkansas, Georgia, Kentucky, Louisiana, Missouri, Mississippi, North Carolina, South Carolina, Tennessee, Virginia en West Virginia, die zich collectief bezighouden met internationale toeristische promotie. Target Travel Marketing neemt voor Travel South USA de Benelux markt op zich, met het doel de naamsbekendheid te vergroten. Door interactief reisinspiratie en tips te delen via sociale media, print en evenementen, wordt de doelgroep gemotiveerd om de zuidelijke staten van Amerika te bezoeken. Target Travel Marketing onderhoudt Instagram, Twitter en Facebook, maar schrijft ook nieuwsbrieven en persberichten voor Travel South USA en verzorgt de zichtbaarheid op alle vakantie- en reisbeurzen in de Benelux. Travel South USA krijgt een maandelijkse analyse van het bereik en de betrokkenheid, die de sociale media en (online) activiteiten per staat hebben gegenereerd.

Case: SEO WorldWide Campers

Categorie: Online Marketing
Periode: ongoing
AccountWorldWide Campers

WorldWide Campers, een jarenlange klant van Target Travel Marketing, biedt een online camperverhuurservice met partnerleveranciers over de hele wereld. Of de consument nu een droomreis door Canada wil maken of Nieuw-Zeeland van zijn bucketlist wil strepen, via de website van WorldWide Campers kunnen zij een gratis, vrijblijvende offerte opstellen. Om zich van de concurrent te onderscheiden, is het van belang dat de website van Worldwide Campers goed vindbaar is. Of de consument nu in de inspiratiefase, oriëntatiefase of beslisfase zit, hij moet in alle gevallen in aanraking komen met WorldWide Campers. Daarom legt Target Travel Marketing de focus op SEO om de website van WorldWide Campers te optimaliseren en zo goed vindbaar te zijn op Google. Zoektermen, metatag descriptions, de juiste content, alles wordt maandelijks geanalyseerd. Zo kunnen we resultaatgericht werken en onze doelen continu verleggen.