Destination Marketing

Wilt u uw organisatie promoten in de ‘Lage Landen’, dan bent u bij Target Travel Marketing aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in Destination Marketing en beschikken over de juiste kennis en de contacten om uw bedrijf onder de aandacht te brengen in de Benelux. In overleg met u stellen wij een plan van aanpak voor en adviseren u over de inzet van de juiste marketing tools in deze groeiende markt. Wij ondersteunen u graag bij het realiseren van uw doelstellingen op lange, maar ook op korte termijn. Geeft u er de voorkeur aan om op projectbasis met ons te werken, dan kan dat uiteraard ook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van uw sales missie, persreis of beursdeelname, het schrijven en versturen van uw persberichten of het afhandelen van uw brochure-aanvragen. In onze Portfolio vindt u een overzicht van de klanten waar wij met veel plezier diverse marketing activiteiten voor mogen verzorgen.

Fulfillment Services

Ook praktische zaken zoals het afhandelen van brochure-aanvragen en het beantwoorden van vragen van consumenten en branchemedewerkers kunt u door Target Travel Marketing laten verzorgen. Wij treden op als aanspreekpunt in de Benelux en zorgen desgewenst voor een eigen telefoonnummer en e-mailadres(sen). Ook opslag en verzending van uw brochures kan door ons verzorgd worden.

  • Gebruik van ons netwerk in de reis- en mediabranche

  • Geïntegreerde marketing aanpak

  • Productie van gespecialiseerde travel planners

  • Concurrentie en product analyses

  • Organisatie van speciale evenementen en projecten

  • Destination Marketing rapporten

  • Call center activiteiten

  • Fulfilment services

Destination Marketing

Target Travel Marketing is een expert als het gaat om Destination Marketing in de Benelux. Of dit nu op het gebied van Media en PR is, het organiseren van events of de inzet van online marketing. Wij zijn van alle markten thuis. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of offerte op maat.

Over ons

Destination Marketing Cases

RMI Round up

Voor het eerst in het 23-jarig bestaan werd de jaarlijkse International Round Up gehouden in North Dakota en wel in de hoofdstad Bismarck. Touroperators uit 7 landen werden op de eerste dag meegenomen op een tour door de omgeving. Het leven op een echte ranch

Lees deze case

DNE Summit

De jaarlijkse DNE Summit meeting werd in 2017 voor de 22e keer gehouden. Dit keer in het prachtige en statige Omni Mount Washington Resort in Bretton Woods. Target Travel Marketing begeleidde de Nederlands/Belgische delegatie naar deze intensieve en zeer effectieve beurs.

Lees deze case

Travel South International Showcase

Voor het zesde achtereenvolgende jaar heeft Travel South USA de International Showcase georganiseerd. Een delegatie van 7 personen uit de Benelux nam hieraan deel. Ieder jaar is deze in een andere stad in een van de 12 staten die zich hebben verenigd in Travel South.

Lees deze case

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd geworden naar Target Travel Marketing en wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van destination marketing? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.