De Benelux: een groeiende markt

Wilt u uw organisatie promoten in de 'Lage Landen', dan bent u bij Target Travel Marketing aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in Destination Marketing en beschikken over de juiste kennis en de contacten om uw bedrijf onder de aandacht te brengen in de Benelux. In overleg met u stellen wij een plan van aanpak voor en adviseren u over de inzet van de juiste marketing tools in deze groeiende markt. Wij ondersteunen u graag bij het realiseren van uw doelstellingen op lange, maar ook op korte termijn. Geeft u er de voorkeur aan om op projectbasis met ons te werken, dan kan dat uiteraard ook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van uw sales missie, persreis of beursdeelname, het schrijven en versturen van uw persberichten of het afhandelen van uw brochure-aanvragen. In onze Portfolio vindt u een overzicht van de klanten waar wij met veel plezier diverse marketing activiteiten voor mogen verzorgen.

Fulfillment Services

Ook praktische zaken zoals het afhandelen van brochure-aanvragen en het beantwoorden van vragen van consumenten en branchemedewerkers kunt u door Target Travel Marketing laten verzorgen. Wij treden op als aanspreekpunt in de Benelux en zorgen desgewenst voor een eigen telefoonnummer en e-mailadres(sen). Ook opslag en verzending van uw brochures kan door ons verzorgd worden.

Marketing Rapport

Target on the Benelux

Meer weten over de mogelijkheden die de Benelux te bieden heeft als groeiende markt? Bekijk dan ons Marketing Rapport "Target on the Benelux"!

Marketing Rapport
Wilt u weten wat Target Travel Marketing voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van Destination Marketing? Neem dan contact op met Hanny Fluit, General Manager.

Cases