Laden Evenementen

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseert Travel South USA de International Showcase. Dit jaar vindt deze plaats in Atlanta, Georgia van 28 november tot 1 december. Dit jaarlijkse evenement geeft 150 internationale touroperators de gelegenheid kennis te maken met 12 zuidelijke staten en meer dan 150 aanbieders uit het diepe zuiden van de VS. Het officiële programma duurt drie dagen. De eerste dag is er tijdens een fam tour gelegenheid te acclimatiseren en de lokale sfeer te proeven. De tweede en derde dag zijn vol met afspraken met staten, verkeersbureaus, hotels, attracties etc. het programma wordt omlijst door netwerk events, muziek en entertainment.

Kies uit 7 Superfams

Zoals ieder jaar organiseert een aantal staten aansluitend een zgn. Superfam, waar de touroperators in vier dagen een aantal highlights uit de regio bezoeken. Er is keuze uit maar liefst 7 verschillende Superfams. Let op: sinds dit jaar kan je naast de Superfams ook voor een ‘Shopping Pakkage’ op 27 november in Atlanta kiezen.

Travel South USA

Travel South is een samenwerking van de staten Alabama, Arkansas, Georgia, Kentucky, Louisiana, Mississippi, Missouri, North Carolina, South Carolina, Tennessee, Virginia en West Virginia. De Benelux delegatie zal dit jaar uit 7 personen bestaan. Hier vind je meer informatie over het programma en de Superfams.

Heb je interesse? Stuur dan een email naar: marketing@targettravel.nl.