Tijdens de Vakantiebeurs in januari 2023 stond Worldwide Campers in het USA paviljoen. Ze kijken terug op een geslaagde editie, waar veel leuke en interessante gesprekken zijn gevoerd over een campervakantie in de USA. Maar, zoals de naam het al doet vermoeden, Worldwide Campers is overal te boeken. Aangezien ze in meer dan 40 landen camperverhuur aanbieden. Doordat ze met de grootste verhuurders werken, is er altijd een locatie en camper die past bij de wensen van de klant. Worldwide Campers zet dit jaar dan ook in op nog meer boekingsgemak en persoonlijke service.

Campers direct te boeken

Om het boekingsproces makkelijker te maken, zijn steeds meer campers direct online te boeken. Ondertussen zijn de campers van 10 verhuurders direct boekbaar en worden er constant verhuurders aan dit lijstje toegevoegd. Vooral op populaire bestemmingen en in drukke periodes kan het handig zijn gelijk spijkers met koppen te slaan. Dat wil niet zeggen dat dit met een geheel vrijblijvende offerte niet zo is. Dan wordt de camper in optie gezet en staat deze vast tegen de prijs zoals vermeld. “Doordat in sommige gevallen de campers direct te boeken zijn, bieden wij de grootst mogelijke service aan, direct en snel boeken of toch via een offerte. In beide gevallen kan men altijd op de ondersteuning van ons ervaren sales team rekenen”, vertelt Linda Rijerkerk, Sales & Product Specialist bij Worldwide Campers.

Persoonlijke service

De kracht van Worldwide Campers zit hem in de persoonlijke service. Een goed bereikbaar en zeer ervaren team zit klaar om te helpen met alle vragen en informatie. Het team kijkt actief mee als het gaat om de meest voordelige route uitzoeken, een camper reserveren die het beste past bij het reisgezelschap en alle andere vragen. Alle beschikbare kortingen, zoals de vroegboekkorting of de long hire korting worden direct in de offerte verwerkt.

Neem voor meer informatie over campers, bestemmingen, of om een vrijblijvende offerte aan te vragen, contact op via [email protected]