De 55e editie van de meest toonaangevende Amerikaanse reisbeurs genaamd IPW (voorheen International Pow Wow), vond dit jaar plaats van 3 – 7 mei in het Los Angeles Convention Center. IPW brengt Amerikaanse aanbieders samen met touroperators, buyers en journalisten. Gedurende 42 meetings was er voor alle afgevaardigden vanuit 60+ landen de mogelijkheid voor persoonlijk contact, relaties vernieuwen, zaken te doen en nieuwe partnerschappen tot stand te brengen.

Vanuit Target gingen drie collega’s richting L.A. Arjan en Hanny als vertegenwoordiging van Worldwide Campers en Rianne voor Visit USA Nederland, vanuit haar rol als het secretariaat.

Nederlandse delegatie

Dit jaar was de Nederlandse delegatie groter dan ooit tevoren, met 42 mensen, bestaande uit: touroperators & media. Nederland viel zelfs nog in de prijzen! Freelance travel writer Harmke Kraak kreeg de eervolle prijs voor ‘Best Trade Publication Article’, voor haar artikel Atlanta? Yes, Atlanta wat gepubliceerd is in het We Love Travel Magazine.

Work hard, play harder

Dit jaar werd IPW afgetrapt met een opening event bij het Los Angeles Memorial Coliseum, met een optreden van Diana Ross. Op de beursdagen werden in de avonden diverse evenementen georganiseerd door partners van Target Travel. Zo organiseerden Visit USA The Netherlands een get-together gezamenlijk met visit USA Belgium, was er een uitnodiging voor de Great American West Buckle Club en werd er gedanst tijdens het All Ya’ll are Welcome concert van Travel South USA.

Tijdens de lunches was er volop entertainment door gasten zoals Keanu Reeves, Ziggy Marley en werden kleine stukjes van grote Broadway musicals gepresenteerd. o.a. Back to the Future, Michael Jackson en Wicked de Musical kwamen voorbij. Voor het closing event werden alle deelnemers verwelkomt in Universal Studios, dat volledig was afgehuurd. Wat een feestje, en mooie afsluiter na vier beursdagen.

IPW 2025

Volgend jaar zal de beurs plaatsvinden in ‘Windy City’ Chicago, van 14 t/m 18 juni. De jaren erop zal IPW plaatsvinden in Fort Lauderdale (2026), New Orleans (2027), Detroit (2028), Denver (2029) en Anaheim (2030).